Jasło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie to kurna jest ??????????????/

No ja mozesz nie wiedziec Jasło lezy na podkarpaciu... hmm gdybys jechal w Bieszczady to musiałbym przez moje miasto przejechać....

jade w gory we wtorek już ale do Zakopanego dokładnie to do Doliny Kościeliskiej

daleko... himalaje prawie

Q Ty to masz daleko

Cytat:
2004-12-19 01:04:33, speedmaster pisze:
jade w gory we wtorek już ale do Zakopanego dokładnie to do Doliny Kościeliskiej

Bylam tam dwa razy ale koło mnie to nie jest

tak to juz mam..... psi los

Q mieliście fajny zlot u Was ale imprę wam zamkneli mówię o ATS

nie chce aby zabrzmialo to jako przechwalka ale sam ja zamknalem

tzn??

moj wuj jest odpowiedzialny za wydawanie zezwolen na takie imprezy.... kiedy dostal plan zabezpieczenia imprezy zadzwonil po mnie... on patrzyl na to przez pryzmat wypadku z 2003 roku... ja bylem bardziej obiektywny... on sie mnie zapytal na co takich stac... obejrzalem plan i sie przerazilem... tragedia to byla, nawet ogrodzenia ktore mialo chronic plac do popisow jak 2003 roku nie bylo... moglyby byc istne jatki... powiedzialem mu ze organizator nie nauczyl sie nic na poprzednich latach... i ze ja tam nie pojde jesli bedzie sie to odbywac... spojrzal na mnie bo mam swira na punkcie tuningu i powiedzial "wiec sprawa jest zamknieta"... wiec mozna powiedziec ze to moja opinia zawazyla

nie lubię Cie

a tak poważnie mówiąc to dobrze się stało bo moze czegosich to nauczy (osobiście w to wątpię)

w tym czasie co miał byc ATS byłem w Czechach w Hradcu, impreza podoban do ATS ale 100% lepsza, alkohol tez był ale pełna kulturka jak dochodziło do jakiś incydentów to zazwyczaj Polacy w tym maczali palce poprostu tam jest inna mentalnośc

kolejny z grona moich antyfanow

to jest wlasnie ta inna mentalnosc... my nie zasluguemy na spoty dluzsze niz jednodniowe....

A ja wiem gdzie jest Jaslo

Ja tez ale sie nie chwale

A ja wiem gdzie jest Torun, Starachowice, Częstochowa... Legnica (tylko ze slyszenia ).... i sie pochwale, a co !

No kochana - Legnica- tylko ze slyszenia - tos sobie teraz nachlapala w papiery - nie wiem wiec czy juz wiesz czy nie ale w styczniu masz obowiazkowe zwiedzanie Legnicy - nie do odwlołania

No to faktycznie teraz to sobie przechlapałam... ale zeby nie bylo ze az tak zle ze mna to w tamtych stronach byłam najdalej we Wrocku.

wrocek... hmmm dawne czasy

A ja tez wiem gdzie Jaslo bo tam mam baaaaaabcie i wuuuuuuuuujka I z jasla kupilem ritmolota