Ale kapa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ciup powiem wam jedno mam faze na maksa, dano takiej nie mialem , to cud ze jeszcze jako tako pppsze, powodzenia , nara czymcie sike cieplo

HAhaha no jako tako jeszcze piszesz ..... a jakas okazja była czy tak po prostu?
I tez sie trzymaj....

jutro kac ??

kumpla latwo bylo naciagnac na flasZe, to poszlo w sumie 1,5 litra na 5 + po 3 piwa

Hmmm.. na 5 powodzenia jutro

ale będę miał postów do usunięcia na HTG jutro

Ale Ty niedobry mod jestes.. Dawciol nie bedzie miał pamiatki po swoich wyczynach

az ci wspolczuje stary

szkoda że nie ma hurtowego deleta

eee speed przesadzasz, weszłam tak teraz do Was z ciekawosci.. Dewciol juz chyba spi , zadnych brzydkich postow nie ma.. masz wolne

jutro beda brzydkie jak sie dawciol na kacu obudzi

przyczaił się

Hmm hehe obaj napisaliscie rownoczesnie.. i tu Quattro jest jako ostatni a jak sie wchodzi na liste watkow to ostatnia wypowiedz ma Speed....

co do sekundy.... to sie rzadko zdaza

Q trzebaby to opic

popieram

Jakos zyje, ale wczoraj masakrycznie bylo mam uraz do alkoholu. Speed bylem grzeczny i poszlem szybciutko wczoraj spac, i tak dopiero teraz zauwazylem moj temat hehe

w takim stanie sie najlepiej pisze nie storm .. wystarczy poczytac stare posty na DKT SQAD w moim wykonaniu ;p

hehe pijaki

Cytat:
2004-12-19 10:06:13, SteiN pisze:
w takim stanie sie najlepiej pisze nie storm .. wystarczy poczytac stare posty na DKT SQAD w moim wykonaniu ;p

twoje posty to i tak inna bajka