Psychozabawa czyli mała rzecz a cieszy ;P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto pomysł jaki przyszedł do głowy :

Można by uatrakcyjnić profile Użytkowników Forum i dodać
“OSOBOWOŚĆ KIEROWCY”
Możliwy byłby wybór jednej z nastepujących opcji:

-nie wybrano – czasami trudno się określić z różnych względów.

-Kustosz – “chwała że jest choć niestety tak niewiele pozostało “ Dzięki Kustoszom nie musimy niektórych fur oglądać tylko na starych zdjęciach, a nasze dzieci zobaczą jeszcze Warszawę, Syrenę, DF (o kim ja tu głównie mysłałem, Race_D ?? ) lub Stratopolda ( a tu ?? ) na żywo.

-Ortodox – każde odstępstwo w swoim aucie od tego co wyjechalo z fabryki uważa za świętokradztwo. Dzięĸi Ortodoksom możemy dokładnie poznawać kręte drogi polskiej myśli technicznej na przestrzeni lat

-Umiarkowany Ortodox – pojazd w “najwięĸszym akceptowalnym stopniu oryginalny”. Poprawia to co Go irytuje, znajdując ciekawe rozwiązania na wiele bolączek trapiących właścicieli pojazdów. Jego pojazd ma odpowiadać przede Wszystkim Jemu i ma sprawiać jak najmniej kłopotu dając jak najwięcej zadowolenia pozostając rozpoznawalnym pojazdem FSO lub innym.

-Tuner – nie “wiejski tjuner” !! Jego pojazd musi zaje...fajnie wyglądać i powalać na kolana. W odróżnieniu od “wiejskiego” Jemu się to potrafi udawać i nie jest sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem.

-Szybki-Wściekły – FSO nie musi być gorszy od zachodnich. On tez wiele potrafi. Jak się da to i Imprezę przebije Czyli co naprawdę da się wycisnąć z polskich fur.

-Sportowiec – wzorem Zasady, Muchy, Jaroszewicza, Bublewicza i Kuliga w sporcie pokazuje, że nasze tez się do tego nadają i to wcale nieźle.
-Uncle Ben,Herr Hans, Monsieur Maurice lub Niezawodna Takasztuka (do wyboru z podmenu )– jeździ “zachodnim”, bo nie ma już sił by wciąż palczyć z polskimi. Ale milo się o tym czyta, a może i wspomina (??) dawne czasy.

-Twiordaja Sowietskaja Maszina - nawet DF czy Polonez jest zbyt miękki dla Prawdziwego Twardziela. Tylko atlicznyje maszini kłasnawo kaczestwa nadają się na warunki tajgi i tundry Poldek czy DF jest fajny, ale nie ma to jak made by CCCP. Ale ciekawe rzeczy i nawet podobne do Masziny.

Spróbujcie określić która kategoria pasuje do Was najbardziej
Albo określajcie kolejno kilka w kolejności pasowania
A może dodacie nowe ??
Dajcie znać co myślicie o czymś takim w profilu
P.S. To tylko propo wspólnej zabawy Pozdrawiam ALL. Kiejstut

No ja to pewnie bede albo Herr Hans lub Mousier Maurice

No ale zabraklo wlasnie chyba kategorii dla wiejskiego tuner. Bo moj bedzie wlasnie tak wiejsko wygladal

Chyba Umiarkowany Ortodox

Umiarkowany ortodox.

ja proponuję jeszcze jedną kategorie: wiecznie bez kasy

szybki i wsciekły sportrowiec z lekką nutką umiarkowanego ortodoxa

czyli autko wygląda prawie jak fabryczne a w środku popawiona fabryka i czasem nie przepuszczam jakiemuś zachodniemu (ale sie z tego lecze )

Ja te UO

UO + Wiecznie Bez Kasy

Cytat:
2004-11-24 15:51:47, BolimA pisze:
UO + Wiecznie Bez Kasy

Należę do tej samej kategorii. (Z grubsza)

UO + szybki i wściekły sportowiec
Tych dwóch ostatnich próbuję się oduczyć .

Twiordaja Sowietskaja Maszina z nutką kustosza Jakie ja rzeczy wyprawiałem z moim poloczołgiem aż się włos na głowie jeży Ale wszystko dzielnie zniusł

Szybki-Wściekły i umiarkowany ortodox. Z zewnatrz fabryka, w srodku jedyna zmiana to kiera (ale z MC wiec nie taka zmiana) i planowane inne fotele, a pod maska 2.0 (ale szybki to bede dopiero jak silnik dotre ...)

No ja już zostałem automatycznie zaliczony ale wszystkie UO, sportowiec i Wiecznie Bez Kasy też mi pasują w zasadzie

Cytat:
2004-11-24 12:22:35, Kiejstut pisze:
(...)
-Szybki-Wściekły – FSO nie musi być gorszy od zachodnich. On tez wiele potrafi. Jak się da to i Imprezę przebije Czyli co naprawdę da się wycisnąć z polskich fur.
(...)

A to mnie się tak skojarzyło z...
...aaaale pierdolnął

ja to UO + WBK + CPP*

* CPP- ciągle pod prąd

Cytat:
2004-11-25 02:11:18, Race_D pisze:
A to mnie się tak skojarzyło z... ...aaaale pierdolnął

tia... chyba coś w tym jest co prawisz...

eeeno panowie widze ze tu sa sami tunerzy A gdzie wasze zamilowanie do klasycznych polonezow i duzych fiatow?? Raczej wiecej ortofoxow powinno byc niz UO ...

No teraz trzeba sie ladnie usmiechnac do szefostwa i niech powstawia literce do statusu

[ wiadomość edytowana przez: voy dnia 2004-11-25 12:18:50 ]

Mnie wychodziłoby UO, na razie w wersji "bez samochodu"

No to ja "Niezawodna Takasztuka". A od środy razy dwa

Szybki i wściekły kustosz