Osłona silnika 2.5 TD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czołem,
Czy wie ktoś gdzie można dostać osłonę silnika 2.5 TD 95r - taki kawał plastiku od spodu. Podobno robi ktoś jakieś podróbki.
Pozdrawiam
Piotr

Na pewno producent handluje tym w Poznaniu na giełdzie.Kupowałem ją tam dla siebie.

Rzeczywiście jakiś rzemieślnik produkuje takie podróbki, ale ceny ma kosmiczne i o wiele taniej używkę można wyrwać. Np kiedyś szukałem takiej osłony do Mondeo, to chciał 140 zeta. A idealną używkę znalazłem na tej samej giełdzie za 80. Prawie połowa ceny.

Cytat:
2004-08-06 18:41:03, p123 pisze:
Czołem,
Czy wie ktoś gdzie można dostać osłonę silnika 2.5 TD 95r - taki kawał plastiku od spodu. Podobno robi ktoś jakieś podróbki.
Pozdrawiam
Piotr

Podrubkę sobie daruj. Kupowałem na giełdzie w w-wie 2 razy co okazało się kompletnym niewypałem. Nie pasują mocowania. Lepiej poszukaj jakiejś używki. Na giełdzie w Grójcu jest facet który handluje częściami do opli. Parkuje na samym końcu "działu" z częściami, tak bardziej po prawej stronie. Autko w rodzaju mniejszej cieżarówki.Mam do niego nr tel,ale niestety w pracy.Odezwę się w poniedziałek.
Pozdro Paweł.

PS. Facet prowadzi sprzedaż wysyłkową.

Czołem,
Widzicie Panowie, z kupowaniem używek to ja mam spory dylemat. A dylemat jest banalny - czy kupić używkę wiedząc że może ona pochodzić z "nocnego sklepu". Oczywiście nie musi ale może. Chyba każdemu z nas jakiś śmieć ukradł coś, kiedyś z auta więc dla spokojnego snu preferuję podróbki w miejsce używek. Czyba że idę na szrot i sam coś wyciągam.
Pozdrawiam
Piotr

Widziałem coś takiego na Allegro

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29138101

Cytat:
2004-08-09 09:27:04, p123 pisze:
Czołem,
Widzicie Panowie, z kupowaniem używek to ja mam spory dylemat. A dylemat jest banalny - czy kupić używkę wiedząc że może ona pochodzić z "nocnego sklepu". Oczywiście nie musi ale może. Chyba każdemu z nas jakiś śmieć ukradł coś, kiedyś z auta więc dla spokojnego snu preferuję podróbki w miejsce używek. Czyba że idę na szrot i sam coś wyciągam.
Pozdrawiam
Piotr

Masz rację. W związku z powyższym biorąc pod uwagę Twoje obawy nici z adresu i telefonu

A tak na poważnie....
Skleroza nie boli... Posiałem gdziś do nich wizytówkę .
Facet wydawał mi się całkiem konkretny (czyt. godny zaufania jeśli chodzi o "nocne zaopatrzenie").
Może ktoś z Radomia będzie mógł się wypowiedzieć coś na jego temat. Miejsce pobytu-trasa wylotowa na Warszawę, jadąc od strony Radomia to po lewej stronie, trochę w głębi, ulica coś na K..
duży piętrowy dom z przyklejonym garażem-warsztatem po lewej stronie od wjazdu na posesję, cały teren wyłożony kostką...
Uff, więcej danych nie pamiętam .
Mam nadzieję, że ktoś skojaży?

pozdr

Paweł

PS. Szukałem podrubek i do 2,5TD na pewno nie robią dolnych osłon. Od pozostałych modeli po prostu nie pasują. A teraz smaczek- taka osłona w aso kosztuje coś ok 1000zł

[ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2004-08-12 23:20:21 ]

Czesc, posiadam uzywaną podłoge pod silnik do omegi 2.5 td jezeli jestes nadal zainteresowany napisz napewno się dogadamy.
pozdrowienia.

Cytat:
PS. Szukałem podrubek i do 2,5TD na pewno nie robią dolnych osłon. Od pozostałych modeli po prostu nie pasują. A teraz smaczek- taka osłona w aso kosztuje coś ok 1000zł

u mnie w ASO 1200 PLN, no i teraz mam pytanie dlaczego nie pasuje do innych modeli ja poszukuje taką osłonę do MV6, tylko nie wiem czy była montowana, wydaje mi się że tak.

Cytat:
2004-10-13 23:28:23, Diro pisze:
osłonę do MV6, tylko nie wiem czy była montowana, wydaje mi się że tak.

Była. Np. ja mam

Robert

Ja też mam.

Jak zwykle: w stodole

W zimie trochę za bardzo za zgarniacz śniegu tymi wlotami robi.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2004-10-15 08:38:43 ]

Cytat:
Ja też mam.

Jak zwykle: w stodole

to może chcesz jej się pozbyć, po co ma się marnować w stodole

Eeee - tak całkiem to się nie marnuje. Koty po niej skaczą.

Trzymam ją, żeby przy sprzedaży auta znacząco podnieść cenę.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Cytat:
Trzymam ją, żeby przy sprzedaży auta znacząco podnieść cenę.

no tak, bo to tyż może prę koniów dodać

Jeśli tego nie mam (kurczę, nie sprawdzałem ) to byłbym zainteresowany...
JaC

Cytat:
Czesc, posiadam uzywaną podłoge pod silnik do omegi 2.5 td jezeli jestes nadal zainteresowany napisz napewno się dogadamy.