MotoNews.pl

Tylne boczne szybki jak w Cossiem.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos sie zastanawial jakby to zrobic,aby sie uchylaly??
Fajny bajer bylby

najgorzej, to z uszczelkami by bylo, bo mocowania to jak by sie uprzec to od malucha albo cienkiego by przypasowaly(po paru przerobkach oczywiscie)

aha no i nie wiem czy rzypadkiem nie trzeba by docinac wiekszej szyby..........

Cytat:
2004-12-16 20:52:01, DAVOR2 pisze:
najgorzej, to z uszczelkami by bylo, bo mocowania to jak by sie uprzec to od malucha albo cienkiego by przypasowaly(po paru przerobkach oczywiscie)

Uszczelki tez z metra idzie kupic ,tylko w szybie by trzeba otwory wywiercic na zawiasiki i zamykanie chyba.

no napewno trzeba by wiercic ale sam bym sie nie podial czegos takiego, wolalbym oddac do szklarza

a czy rs2k nie ma takich szybek czasem?? - wydawalo mi sie ze eres w swoim aucie mial cos takiego - tylko czy aby napewno

Cytat:
2004-12-17 07:30:27, PUNIU pisze:
a czy rs2k nie ma takich szybek czasem?? - wydawalo mi sie ze eres w swoim aucie mial cos takiego - tylko czy aby napewno

Nie wiem Puniu ,ale bajerek bylby fajny

eReS i rumcajs mają takie bajerki ale nie wiem czy są otwierane.... a jak nie to już takie szyby nie problem przerobić na otwierane...

Cytat:
2004-12-17 19:07:50, VinCe pisze:
eReS i rumcajs mają takie bajerki ale nie wiem czy są otwierane.... a jak nie to już takie szyby nie problem przerobić na otwierane...

a na allegro widzialem zestaw do elektrycznego uchylania szybek tylnych (w malcu lub cc czy innym sc, ale pewnie by podeszlo ;P
kurde jak zaczne wyrabiac finansowo na te elektryczne zachcianki to bede 2 aku musial wozic ;P

w RS-ach takie szybki były....w swoim mk6 miałem......podejrzewam, że była to poprostu opcja wyposażenia......ale szczerze powiem, że nie widze w tym nic szczególnie fajnego miałem i jakoś rewelacji nie było

Jeśli szybki tylne są na uszczelce, to zawsze można je śrubokrętem uchylać