Peugeot 309

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja w sprawie tych wtryskiwaczy do diesela bo mechanik ustawil mi za niskie cisnienie i zorientowalem sie dopiero po dluzszej chwili ze cos jest nie tak co moglo sie stac z wtryskiwaczem czy wogole moglo ulec ccos uczkodzeniu czy wystarczy poprostu zmienic cisnienie i wszystko bedzie okej i nic mi sie tam nie zepsuje za szybko czy cos takiego prosze o szybka odpowiedz czy cos moglo sie stac przy za niskim cisnieniu czy tak tez mozna sobie jezdzic bez problemu z gory dziekuje

pezot 309 !? kiedy go zaczną produkować ?

Cytat:
2004-12-28 11:19:48, frezzer pisze:

przestali jesteś spóźniony

o co tu chodzi?

Juz dawno skonczli produkcje dlatego sie pytam bo nawet dobrych ksiazek nie mozna znalezc o tym czyms wiec jakby ktos mogl cos mi powiedziec na ten temat to bylbym wdzieczny :]

Cytat:
2004-12-28 12:01:10, PACAN pisze:
o co tu chodzi?

Klasyczny efekt naszej dobrej reputacji. Jesteśmy uważani za ludzi, któzy na wszystkim się znają i na wszystko znajdą sensowną radę.
Czy w tym Peugeocie to nie jest taki silnik czasem jak w Poldku dieslu? To by można z książki Trzeciaka skorzystać.

Cytat:
2004-12-28 11:19:48, frezzer pisze:

Nastepca 309 byl 306

hmm nie wiem ale wydaje mi sie ze ten silnik jest troszke inny niz w poldku ale moge sie mylic oczywiscie ale tak nie nawiazujac do tego konkretnego silniczka jakie sa skotki za niskiego cisnienia we wtryskiwaczu ??