| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mieszczan Espero 1,5+ Gaz Tomaszów mazowiecki | 2010-01-01 20:02:25 Witam.czemu mój espero ma takie objawy przeciez filtr powietrza nie powinien miec zapachu. |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2010-01-01 20:09:00 jesli filtr powietrza pachnie LPG to zapewne miales jakis wystrzal. Ale twoje posty sa conajmniej malo czytele czujesz zapach paliwa podczas jazdy? Chodzi o PB ? jesli tak to nie pal papierosow w czasie jazdy i szukaj gdzies wycieku a jesli to tylko zapach samego filtra jak otworzysz puszke i go wyjmiej to poprostu nie otwieraj jej i nie wyjmuj czesciej niz co 5kkm (bo w profilu piszesz ze LPG, ja wymieniam co 5kkm). Jesli jednak bardzo cie to drazni to filtr powietrza moze pachniec lpg po wystrzalach, u mnie zreguly zawsze da sie to wyczuc bo nie mam jakiegokolwiek grzybka tylko zawsze mi rozdupcza puszke, ale dzieki wielu obejmom, i innym cudom typu opaski, druty i blaszki (wlasnorecznej roboty) + poxilina z argentyny to wszystko sie jeszcze trzyma calosci. |
Mieszczan Espero 1,5+ Gaz Tomaszów mazowiecki | 2010-01-01 20:15:44 Ogólnie pachnie tym i tym czyli lpg i pb.Filtr napewno wymienie.Wczoraj przy okazji chcialem zobaczyc stan i zapachniało mi pb.I Domyslilem się ze to było przycczyną tego dziwnego zapachu w kabinie(myslałem ze to normalne)czy jest to powod zle spalanej mieszanki? |
pawel12356 Daewoo Espero 1.5 16v Czerniak | 2010-01-01 20:20:24 moze tez regulator pakiwa puszczac i pb przez kolektor do filtra spływa
zapach paliwa nigdy nie jest normalnym stanem |
Mieszczan Espero 1,5+ Gaz Tomaszów mazowiecki | 2010-01-01 20:25:04 Wymienie filtr jak sytuacja się nie zmieni sprawdze u mechanika co z tym dalej robić |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2010-01-01 22:36:00 Sprawdź >>> TO <<< miałem właśnie "to" ...a było to w czasach kiedy nie jeszcze nie wiedziałem co "to" coś jest.
Ale właśnie z tego mi leciało i capiło. |