Jestesmy w czolowce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Motonius (czyli my) jestesmy najlepsi zaraz po duzych serwisach komercyjnych .
Gratulki dla wszystkich

coekawe jaki udział w wynikach ma nasz klub bo niezapominajmy ze Motonews.pl to nie tylko my

Fajnie.....

Własnie
Czy GDA lub Daemon ma mozliwość dac statystyki MOTONEWS z podziałem na kluby??

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

no napewno mamyjakis udzial w tym ale tu chodzi o caly motonius. Niezapomnijmy o FEFK-u i F&F. To tez duze kluby . Jednakze Motonius to nie tylko forum

nic tylko się cieszyć,o tak:

Hehe, no i niezapomnijcie o Ładziankach!
Pozdrawiam!

Nic dodać nic ująć

Gratulacje dla całej redakcji MotoNews.pl a przedewszystkim mojego przyjaciela Daemona - bardzo wiele jemu zawdzięczamy, dzięki jego pomocy nasza strona klubowa tak wygląda a nie inaczej - my tez możemy poszczycić się rewelacyjnymi statystykami, można powiedzieć że tworzymy "tandem" który coraz szybciej "pędzi do przodu"

pamiętam jak 3 lata temu zaczynaliśmy, nieśmiało porównywaliśmy się do takich serwisów jak tuning.pl i autocentrum - teraz jak widać wszyscy pozostali w tyle

jeszcze raz gratulacje i czas odpalić

no to wypimy za Daemona

Cytat:
2005-01-29 22:59:28, daniel pisze:
no to wypimy za Daemona

Przyłączam się do toastu

Fajnie.

Niezlym pomyslem jest opublikowanie (ocztwiscie o ile to mozliwe) takiej klasyfikacji wewnetrnej MotoNews.pl z podzialem na poszczegolen kluby i dzialy.

Ja też chciałem pogratulować motonews.pl jak i wszystkim użytkownikom bo to dzieki nam mamy taki a nie inny wynik

Jest to z cala pewnoscia wspolny sukces (?)

Jesli chodzi o dokladne statystyki z podzialem na kluby to nie da sie tego zrobic; badanie real users jest badaniem zewnetrznym a motonews.pl nie przeprowadza samodzielnie takich badan.
Moge tylko podac, ze ta liczba wzrosla od pazdziernika o ok. 40%

Dzieki, ze jestescie z nami

pozdr.

No to Super

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Cytat:
2005-01-29 21:34:34, GDA pisze:
Nic dodać nic ująć Gratulacje dla całej redakcji MotoNews.pl a przedewszystkim mojego przyjaciela Daemona - bardzo wiele jemu zawdzięczamy, dzięki jego pomocy nasza strona klubowa tak wygląda a nie inaczej - my tez możemy poszczycić się rewelacyjnymi statystykami, można powiedzieć że tworzymy "tandem" który coraz szybciej "pędzi do przodu" pamiętam jak 3 lata temu zaczynaliśmy, nieśmiało porównywaliśmy się do takich serwisów jak tuning.pl i autocentrum - teraz jak widać wszyscy pozostali w tyle jeszcze raz gratulacje i czas odpalić

ale nie możemy osiąść na laurach i trzeba gnać do przodu