| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2006-03-29 22:21:02 Szukam kogoś z Bydgoszczy.... A sprawa jest taka: Mam na oku ładną, prawdopodobnie, klapę do mojej Bestyjki. Sprzedajacy zapewnia że ideał, niezeżarta, kolor się zgadza, więc nic tylko brać i przełożyć ale jakoś nie mam chęci rwać 250 km w jedną stronę żeby na miejscu się rozczarować, gdzyby rzeczywistośc nie odpowiadała zapewnieniom. I jak pewnie się domyślacie szukam kogoś, komu chciałoby się to cudo obejrzeć i opowiedzieć jak to naprawdę wygląda. Chętnych proszę o kontakt na priv lub e-mail: kieleczek@bestiales.pl. Z góry dziękuję |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | 2006-03-30 19:39:08 ja jestem z bydgoszczy. moge podjechac i oblukac ta klape. ale dopiero bede mial czas w niedziele bo pracuje. jak by co to daj znac 502-277-048 |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2006-04-01 09:56:02 Dzięki za odzew.Na razie spróbuje to załatwić swoimi siłami, nie chciałbym żebyś niedziele marnował, ale jakby co dam znać. Jeszcze raz dzięki za odzew. |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | 2006-04-01 18:53:41 spoko mozesz smialo sie odzywac. nie ma problemu |