MotoNews.pl
6 Prędkość (74328/27) - NT

Prędkość

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Luidzie kupiłem ostatnio poldka i musialem go wypróbowac bujnoł mi sie do 190 km/h az sie zdziwiłem a jest wymieniony tylko uklad wydechowy na sportowy teraz go chce jeszcze zrobic lepiej ale jest maly problem bo jakas idiotka mi ostatnio wyjechala i nie mam polowy przodu ILE WY WYCIAGACIE???????

Ja jadę dopóki jestem w stanie utrzymać tego poteora na drodze

150km/h ustanowione między Bielskiem a Katowicami - ponad 5000obr/min i zajebisty ryk. Warto żyć dla takich momentów

180 A4 Kraków Katowice koleś w Vectrze wymiękł.. ale to był pierwszy i ostatni raz bo przez ryk silnika muzy nie słyszałem a mam wzmacniacz

Ja wyciagam z niego kg sniegu rano

wyciagnalem pasy z tylu bo i tak ich nikt nie zapinal...

a co do Vmax to 180 na gorze sw Anny z Flowerem i Scoobem...

ale niech sie Flower wypowie co ostatnio zrobil na A1... nie chce za niego mowic...

zeby nie bylo ja ze swojego codziennie wyciagam jakies opakowania po fast foodach i nie moge zrobic pozadku a oprocz tego to jeschalem 170 z kawalkiem ale wiecie jednak wole jezdzic nim tak do 140 jest pewniej

ja zamnalem budzik ale na 2,0 sle sasiada

Cytat:
2004-12-15 22:27:15, k1cyprys pisze:
wyciagnalem pasy z tylu bo i tak ich nikt nie zapinal... a co do Vmax to 180 na gorze sw Anny z Flowerem i Scoobem... ale niech sie Flower wypowie co ostatnio zrobil na A1... nie chce za niego mowic...

nie ma co sie chwalic.
Normalny Poldek pojdzie na prostej 160 stale i cos kolo 5000 obr/min.

mi sie udalo utrzymywac 170 na prostych na A-1, a z gorki zamknalem zegarek.
Nie jechalem jeszcze na Gorze Sw. Anny ale jest slisko i mam lekkiego pietra.
poza tym seryjne ogumienie sie do tego nie nadaje.
a juz na pewno nie standartowe cisnienie.
za bardzo buja.
jak poszalalem mialem cos kolo 2,8 ATM na kolo

[ wiadomość edytowana przez: flowerman dnia 2004-12-17 08:26:14 ]

Heh,mój 14 letni 1,5 po małych modernizacjach wyciaga 175km/h sprawdzane na A4 i potwierdzone fotoradarem i naocznymi świadkami jakimi byli policjanci oraz mandacikiem 300zł i 6 punkcikami karnymi heheh!!!!

Ja moim 1.6GLI na autostradzie Wrocławskiej jak jechałem z Niemiec miesiąc temu wycisnołem 170 km/h na LPG na prostej drodze i to jescze nie było wszystko na co go było stac Na benzolu jechałem 180 nie mam duzo zmian zmieniony dolot zimnego powietrza, magnetyzery sportowy tłumik (RuVio)

to ladnie sobie jezdzicie ja jeszcze mustanga nie bujnalem do konca 5 bo chcialem wiedziec co pokaze na 4 i ksiazkowa predkosc osiagnal czyli 150 na 4 biegu a coby sie dalej dzialo to nie wiem trzeba bedzie kiedys sprubowac

Ja osobiście jechałem swoim 150 km/h ale już jechał 170 km/h na gazie. Żadnych modernizaji w nim nie ma zwykły standardowy. Może uda mi się namówić staruszka na zdięcie środkowego tłuminka który niebawem moze się rozsypać

zamknalem licznik... 2 razy oczywiscie z gorki.

jakieś dwa latka temu poldkiem ojca (94" 1.6 GLE) ścigałem się z fiestą podajrze 1.3, i wiadomo człek młody głupi nio i zamknołem licznik obrotów na 3 biegu ale juz miałem ponad 130 na budziku, no i jak wróciłem do domku to pod samochodem została duuża plama oleju - efekt wydmuchało obydwa simeringi i uszczelke zpod głowicy, hehe, a swoim teraz to osculuje czasem tylko w granicach 140 po co narażac się losu, hehe,

pozdro Marel

Cytat:
2004-12-19 11:57:31, Marel pisze:
jakieś dwa latka temu poldkiem ojca (94" 1.6 GLE) ścigałem się z fiestą podajrze 1.3, i wiadomo człek młody głupi nio i zamknołem licznik obrotów na 3 biegu ale juz miałem ponad 130 na budziku, no i jak wróciłem do domku to pod samochodem została duuża plama oleju - efekt wydmuchało obydwa simeringi i uszczelke zpod głowicy, hehe, a swoim teraz to osculuje czasem tylko w granicach 140 po co narażac się losu, hehe, pozdro Marel

hehe to widze miałeś nie miętką sytuacje. Jak na razie nasz jakoś śmiało ciągnie to 7 tys. i narazie nic mu nie jest i oby tak dalej.

moj tez smigal, tyle ze pompa oleju nie wytrzymala... a raczej nie nadazyla...

Mi sie trafil z tych wolniejszych O predkosci maksymalnej nie bede pisal, bo obciach Nie wiem, co moznaby zrobic, aby go nieco przyspieszyc

zmienic !

oczywiscie to byl dowcip. niesmaczny dowcip. ale tak mi mowia koledzy jak im mowie ze za wolno mi jezdzi...

hehe, mi tez wszyscy tak mowia...ale jak narazie nie mam najmniejszego zamiaru. Poldziu to Poldziu i narazie mi sie podoba Bezpieczny woz, bo nie osiaga zbyt duzych predkosci (akurat moj), ale poprostu go lubie. Ostatnio nawet moja mama sie do niego przekonala, jak na weekend pozyczylem od niej auto na wyjazd do Poznania i ona jezdzila Poldziem...