Kolorki kabelków w Lantrze 99???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Może ktoś montował radyjko w takiej Lantrze i może mi podać kolorkami co jest co, chodzi o kabelki głównie zasilania pomijam antenę??
Czeka mnie montaż i nie mam tam wtyczek tylko gołe kable.
Na stronie hyundai'a webtech jest schemat ale z wtyczką i bez kolorków.
Mam z przodu 2 głośniki i z tyłu dwa głośniki jeśli to jest istotne

rozumiem że masz radyjko na ISO, jak tak to nie baw się w kabelkach tylko kup przejściówke, koszt jej to 12zł i cała zabawa to wpięcie się i masz już standart ISO
Jeżeli wnętrze masz takie samo jak to z wersji przed liftingiem (moja to 97rok) a do tej pory siedziało tam radio standardowe to możesz mieć problem, bo kieszeń na radio jest lekko za mała
Jak coś to odezzwij się na gg 661358, montaż radia przechodziłem już u siebie

Pozdro

Radyjko będzie na ISO w najbliższych dniach kupuje. Problem w tym że w aucie nie ma kostki było kiedyś Sony na ISO tylko ktoś inteligentnie obciął końcówke i mam gołe kable. Co do budy auta to już jest po liftingu. Wiem na razie tyle, że było tam Sony ale żeby je zamontować/zdemontować trzeba z niego zdemontować tą ramkę wokól nad panelem i w aucie trzeba zdemontować konsole z pokrętłami, osadzić radio i dopiero konsole. Jest to plus/minus trudno radio ukraść tylko jak się złodziej zaweźmie to rozora pól konsoli.
Także muszę znać te kolorki, głośniki dojde ale nie mam pewności co do zasilania, różnie w różnych autach.

Tak wygląda oryginalna kostka w lantrze i jej opis:
01 -Light switch "-" *green/black
02 -speaker rear right - *black/green
03 -speaker front right - *green/black
04 -speaker front left - *red
05 -speaker rear left - *black/white
06 -power antena *black/blue
07 -light switch "+" *green/white
08 -speaker rear right + *white
09 -speaker front right - *red/blue
10 -switched power supply *blue/white
11 -continuous power supply *red/black