| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KrzysztofUrban Polonez 1,6 GLI Warszawa | 2004-12-27 15:12:48 No i doczekałem się! Mój Poldek jeździ na LPG już 10 lat! W tym czasie przejechal na tym "cudownym" płynie 145 000 km.
Ja doczekałem się jednoczesnie nowego wydatku. Wymiany butli LPG. Mieszkam aktualnie od pół roku w Wawie dlatego nie mam tu kontaktu z żadnym gazownikiem. Dlatego prosba do was o polecenie jakiegos zakładu w stolicy , ktory wymieniłby mi fachowo butlę za racjonalną cene, dodatkowo poddałbym PN'a regulacji z uzyciem analizatora spalin. Ile obie te przyjemności moga kosztować? BTW czy warto zamiast wymiany butli poddac ją ponownej legalizacji? Wiem, że to nie forum LPG, ale bynajmniej chodzi o Poloneza. I poszukuje specjalisty do operacji na tym konkretnym pojeździe. |
![]() kowalma Polnez Caro Częstochowa | 2004-12-27 15:26:36 Ponowna legalizacja sie nie oplaca, bo jest tylko na rok.
Butla w kolo chyba 350zl kosztuje |
KrzysztofUrban Polonez 1,6 GLI Warszawa | 2004-12-27 17:11:01 Hmm, bywam wszedzie. Czy możesz podac wiecej szczegółów jak trafić na Młodnicką. Dokładny adres i nazwę zakładu. |