Ircowy kanał #ktsw - zapraszam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
nazywam sie Remigiusz S.
Niektóre osoby z klubu znaja mnie lepiej niektóre gorzej a niektóre pewnie wcale
Nie ukrywam, że chciałbym należeć do Klubu, dlatego przygotowałem na ircu kanał na którym można pogadac i podyskutować .......
Kanał nosi nazwe KTSW
Stoi tam kilka botków i jak ktoś z klubowiczów chce to zostanie do nich dopisany wiadomo w jakim celu
Także serdecznie zapraszam do ircowania .....

P.S.
Niedlugo dam fotki mojego nowego nabytku ..........

Yo Yo Remus Ja zagladam czasem na kanal #KTSW co dobrze wiesz.
I zachecam zeby wiecej osob tam zagladalo, bo czasami fajnie pogadac w wiekszej grupie i posmiac

Yeah Tez tam jestem Ajjjjjjjjjjt

A no jakby to wygladalo jakby i mnie nie bylo . Zachodzcie a dowiecie sie wiele ciekawych rzeczy . Pozdr

No to zapodajcie konkretnego linka, zainstaluje sobie irca i tez sie tam pojawiac bede.

Remik fajnie ze wyszedles z taka inicjatywa. Brawo dla ciebie no i standardowo wafelek

Heh
Kaman ... czekamy Nie Galluś i Remuś ? Muehehe

Zoomik ofkors myszko moja mala . Czekamy i grzejemy klawiatury na przybycie .

Cytat:
2004-12-15 02:51:35, MINIO pisze:
No to zapodajcie konkretnego linka, zainstaluje sobie irca i tez sie tam pojawiac bede. Remik fajnie ze wyszedles z taka inicjatywa. Brawo dla ciebie no i standardowo wafelek

Minio to dla ciebie <<>>

zalogowalem sie jako taz15 i niewiem co dalej
i pokazalo mi sie takie cos jak wpisalem #KTSW w okienko serwerow i jest napisane:

* No Talking in #KTSW

co mam robic

na jakim serwerze sie zalogowac
na POLnet???
czy inny

irc.efnet.net
a na jakim mam sie zalogowac??

juz sie zalogowalem na #KTSW i jeszcze wyswietla mi sie to co poprzednio .Widze ze jest GEO ale on pewnie mnie niwidzi bo pisze do niego i nic

ok mi juz wszytko dobrze chodzi tlyko ze chyba mam 30 dniowego irca
podacie linka skad moge scioagnac pelna??

Jak juz uruchomisz irca to wpisz sobie /server warszawa.irc.pl , poznan.irc.pl , krakow.irc.pl a pozniej wpisujesz /join #ktsw i pozniej klikasz ile chcesz.

Cytat:
2004-12-15 08:39:53, taz pisze:
ok mi juz wszytko dobrze chodzi tlyko ze chyba mam 30 dniowego irca podacie linka skad moge scioagnac pelna??

Tutaj znajduje się program + szczepionka

mIRC

A tutaj opis konfiguracji Opis

no ja swojego czasu kilka lat temu sm imgalem na ircu dzien w dzien...i widze ze stare czasy powroca......swietny pomysl z tym ircem.. brawo

Cytat:
2004-12-15 11:20:59, Linku pisze:
no ja swojego czasu kilka lat temu sm imgalem na ircu dzien w dzien...

a kto nie smigal IRC jest cool Instalowac, wlazic i gadac

no rapcio juz dawno cie przywitalem na ircu a ty nic...jetes ale cie nie ma?....

nie no powiem ze irc jest bardzo dobry....mozna na luzie pogadac..tylko nei wolno przeklinac....ale w naszym wypadku to nie jest zle bo kazdy umie juz sie zachowac prawidlowo..

Elo. Ja od czasu do czsu tez zagladne na irc'a, ale zadko ktos tak looka. Moze ustalimy jakas godzinke wieczorna na spotkanka ircowe??

to sprobuj wejsc teraz bo jest troche osob