nie mam cyfrówki ani skanera. Ale naprawdę to jest bardzo prosto

Kupiłem kabel 8 m o śr 1,5 kilka konektorów potrzebne są 4 męskie i 4 żeńskie oraz 2 z okrągłym wejściem o śr 6 mm przeciągnać od + akumulatora do kabiny przez otwór od przewodów gazowych jak nie ma niestety trzeba go zrobić. Dalej odkręcić platikowe nakładki na progi i osłone na przekaźniki z lewej strony przy dolnym słupku. Dalej jest opisane w poście.Następnie do od kabiny w półce jak kończy sie głośnik jest szpara poszerzyć ją płaskim śrubokrętem ( w bagażniku zaświecić jakimś ostrzejszym światłem ) i wtedy będzie widać otwór do niego wcisnąć kabel nastpnie po przeciągnięciu jak są tylne pasy z lewej strony osłonki przez które przechodzą wygospodarować trochę miejsca śrubokrętem i wcisnąć tam kabelek i mamy znowu w kabinie i doprowadzić do przekaźnika. Z końcówkami zrobiłem tak że 5 cm zagiąłem zrobiłem jak gdyby literę "V" dolną część (na te 5 cm kabelka) dałem męski konektor na dolną podopaliłem lekko izolacje 1 cm i tam dałem żeński konektor z gniazda przekaźnika wyjąłem kabelki 2 ze styku "30" i "87" i w te wyjęte włożyłem męskie a żenskie odpowiednio z akumulatora do "87" a od szyby do "30" w szybie tak samo zrobiłem czyli końcówkę w literę "V" itd