Skradziono Golfa mk1 [mojego] ze statoil

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
numer rejstracyjny RT 04856
Kolor srebny, zostawilem go wczoraj na statoil i niema.
Sprawa zgłoszona na policji. Maja działać.
Jakby ktoś widział, lub cos wiedział prosze
o telefon 503 33 99 26

Ja mysle ,ze za tym stoi minio Nasz statojlowiec

hihi

he he ty naprawde nie wiesz o co chodzi ??

to powiedzcie madrale gdzie stoi ?

poważnie Mara z tym golfem gadasz ??

tam

jezeli ci sie zdaj ze nadal stoi kolo ajotu tam gdzie go przepchaliscie to jestes w bledzie, dowiedzialem sie ze ktos go przepachal ale ktos chyba zobaczyl jak to robicie i popchal go dalej

Cytat:
2004-12-23 09:30:48, Marek pisze:
numer rejstracyjny RT 04856 Kolor srebny, zostawilem go wczoraj na statoil i niema. Sprawa zgłoszona na policji. Maja działać.

Ty chyba nie wiesz co piszesz!! Jak nie znajdziesz sam furki to nie bedziesz miał...nie wiesz jaką kochana mamy policje jak sie szybko wszystkim interesuja?? jak się do wszystkiego szybko zabieraja?? A jak znajda to za jakies kilkanascie latek!! Zajmuja sie tym co nie trzeba... np. pilnowaniem i wyganianiem grzecznych i spokojnych ludzi spod CENTRUM

Cytat:
tam

I wszystko jasne

Marek ja w tym nie brałem udziału więc nawet nie wiem gdzie go przepchali a dowiedziałem sie o ty przed chwilą jak zobaczyłem posty skradziono i wrażenia po wigilii Minio wspomniał o jakimś żarcie hehe ale jeśli ktos popchał go dalej to nie ciekawie za tn czas mo,że być już daleko lub bardzo blisko ale w częściach sorki ale ja ci nic na to nie poradze udanego szukania....szukaj przepychających i do dzieła

ja tak samo jak kosagti , przed chwila czytalem o wrazeniach po wigili i miniak pisal cos o zarcie na statoil !! jak cos to z miniakiem sie skontaktuj - tylko zeby nie bylo tak naprawde ktos go dalej przepchal ! POWODZENIA W SZUKANIU

zbieraj ekipe i zaczynamy dztwo wraz z poszukiwaniami sztab na Statoil hehe...a tak serio to mam nadzieje że go znajdziecie szkoda by było go stracić....hmmmm szukaj szukaj bo jak będziesz siedział na dupie przed kompem to napewno go nie znajdziesz

O kurwa zrealizowali to

Powaznie golfa tam nie ma !!! Tam ciul z nim ale w bagazniku byla cala moja skrzynka z narzedziami

no właśnie rapcio sk,ad teraz jakiś śrubokręt ....przecież teraz nici z remontu pikusia hehe....lepiej przyłącz sie do ekipy poszukiwawczej

haha
dobra chciałem tych cfaniaków co mi przepchali auto troche wystraszyc, wiecie co zabawa zabawą, ale ja go po to postawilem na statoil, a nie na rynku bo mi sie klapa niezamyka, a Wy go przepchaliscie na zadupie, gdzie kazdy bez problemu mógł podejść
i sobie wziąść sporą ilość narzedzi, podnośnik i inne rzeczy.
Sam jestem za robieniem takich zartów, tylko czasami trzeba ciut pomyśleć. Ale spoko panowie, a ty Minio lepiej kup łańcuch, bo dziś wpadam na statoil z lawetą

[ wiadomość edytowana przez: marek dnia 2004-12-23 13:45:02 ]

Ehh, chłopaki, Wy to macie żarciki).

W sumie śmieszne, ale co będzie następne? Postawienie w poprzek pomiędzy dystrybutorami?
T.

Cytat:
Postawienie w poprzek pomiędzy dystrybutorami? T.

hmmm

to nie jestr smieszne sam bym sie wkrurwił