WESOŁYCH ŚWIĄT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dużo radości za kierownicą, a pod choinką paczki z turbinką,
Mało problemów z waszymi autkami, by portfel wasz nie świecił pustkami,
Dużo HP'ków pod maseczkami, by reszta autek płakała za wami,

Wszystkim życzy JACU

Wesloych swiat, czemu nie, ale wiecej koniuf pod maskami to nigdy bo jeszcze sie pozabijacie na zakretach Wogole nic nie dostaniecie bo byliscie niegrzeczni w tym roku, mieliscie doczynienia z policja, jestescie notowani itepe

Rowniez sie dolaczam do zyczen swiatecznych. Wszystkiego najlepszego w nast roku i na zawsze. Jestescie super paczka. Zycze Wam spelnienia najskrytszych marzen.
Mam nadzieje ze jeszcze bede mial osobiscie mozliwosc ponowienia tych zyczonek

Ja róznież dołaczam sie do tych rzyczeń. USA dobrze pisze jestescie najlepesza paczka jak widaielm w ciegu 15 lat zycia i dlqatego zycze wam milych i udanych swiat a szczegulnie swietnej zabawy na sylwku

P.s tlyko niech nikt nieprubuje tak jak panowie z dawnijeszegho tematu.Rakietka w zadek i bum.Juz w polsce jest 7 takich przypadkow

POZDROWIONKA DLA CALEGO KLUBU

wesołych wariaci hehe

ja tak samo zycze wesołych swiąt !!!!wszystkim klubowiczom i KTSW fanom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rowniez wszystkiego najlepszego . duzo zdrowia pomaranczy niech ci baba nago tanczy

ja rowniez zycze wszystkim klubowiczom i fanom ktsw wesolych i pogodnych swiat udanedo sylwka i duzr radosci w nowym roku 2005

pozdrowionka dla calego klubu i jego fanow

To co wyzej +własne słowa.
Minał kolejny rok tuningowy.
Był to wielki krok dla klubu. sporo osób wstapilo w nasze szeregi. Zorganizowalismy 2 super zloty.
Pokazalismy ze istniejemy.
Pokazalismy równiez ze mozemy organizowac sami wiecie co w róznorakim gronie nie musi byc adama czy mnie sami wiecie co nalezy robić.

Sezon był bardzo udany...
mam nadzieje ze nadchodzacy rok bedzie jeszcze lepszy.

Wiem że bede sie powtarzał..... Całemu KLUBOWI wesołego jajka Miłej i udanej zabawy w Sylwka POZDRO KTSW

Ja tez zycze WSZYSTKIM KLUBOWICZOM I FANOM wesołych swiąt, udanego sylwestra i oby nowy 2005 rok był jeszce bardzej pomyslny dla NAS WSZYSTKICH

klik klik

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2004-12-21 20:27:01 ]

spoko tylko smialem sie
zreszta nietylko ja
bo zapomanielm, za mam glosniki na maxa podkrecone

nie bede sie powtarzał wiadomo czego, i żeby nowy rok był lepszy szczegolnie dla samochodów tzn zeby dostaly nowe felgi (jak największe) z niskoprofilowanymi oponami turbinki garretta (no chyba ze ktos woli inne firmy) zeby mniej paliły i zeby nikt nad nimi sie nie znęcał

[ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2004-12-21 21:33:43 ]

Nie czytalem wszystkich postow bo mi sie nie chce ale ja przede wszystkim życze wszystkim Memberom i Memberkom wytrwałości w klubowej przynależności... wiadomo o co chodzi no nie??

Hah wczoraj chcialem zalozyc taki temat jako pierwszy ale niestety zostalem uprzedzony.
Nie mniej jednak skladam Wam Swiateczne Zyczonka oraz Zycze Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku , zeby conajmniej co jeden dzien przybywal Wam 1 KM w Waszym bolidzie.

i ja przylaczamsie do zyczen wszystkiego naj z okazji swiat i szczesliwego nowego roku

zyczenia

zjadło mi "Z" w zyczeniach, sorry to nie moja wina

Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim by kolejny rok był lepszy od poprzednich, by wszystkie żale i udręki pozostały gdzieś w tyle, a radość która jest przy stole wigilijnym nie odstępowała nas nawet na krok...