MotoNews.pl
12Philips SC804CDC... (72671/72) - NT

Philips SC804CDC...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem zestaw głośnomówiący i nie wiem czy to radyjko ma opcję do wyciszenia radia przy przychodzeniu połączenia.

mam gdzieś oryginalną instrukcję od tego radyjka więc sprawdzę i odpiszę.

tak,ma.Mam taki sam zestaw i mam tez podlaczony zestaw glosnomowiacy

A jeszcze jak byście powiedzieli czy zgadza się podłączenie standardowej kostki ISO (przewód z oznaczenie Mute) z wyprowadzeniem na radiu to byłbym wdzięczny. I tak trochę przy okazji orientujecie się gdzie można nabyć magazynek do zmieniarki DC 012?

Tego to nie wiem ale zagladnij tutaj oem
Co do magazynka to chyba kilka dni temu ktos wystawial go na aukcji w allegro.

Cytat:
Co do magazynka to chyba kilka dni temu ktos wystawial go na aukcji w allegro.

jakbyś podrzucił linka, bo nie mogę znaleźć...
gówno nic nie znalazłem a szukałem wszędzie, jeden z allegro już kupiłem i nie pasi...

[ wiadomość edytowana przez: Diro dnia 2004-12-22 00:09:48 ]

niestety nie mam linka ale jak bedziesz szukal w allegro to poszperaj w aukcjach zakonczonych,moze ktos mimo ze zakonczyl aukcje to nie sprzedal.

Mam założoną subskrypcję z allegro, także wiem o wszystkich nowych aukcjach w kategorii car-audio, obserwuję to już od dłuższego czasu i nie mogę trafić, do DC022 nie ma problemu a z DC012 jest...
Hmm trzeba będzie chyba zamówić w serwisie, tyle że tam kosztuje 200 PLN a za to na allegro można mieć całą zmieniarkę...
sam już nie wiem, dzięki za pomoc.

Niewm jak i gdzie szukales ale ja znalazlem od reki ,podaje Ci linki do dwoch zakonczonych aukcji dc012
Może to ci cs pomoze.

są, ale w tych aukcjach są całe zmienirki a nie o to chodzi poza tym pierwsza aukcja jest wygrana a druga ususnięta.
W każdym razie dzięki za chęć pomocy.