Do krakowskich klubowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie do naszej krakowskiej grupki: mianowicie we wtorek mam szkolenie z pracy w Krakowie na ul.Aleksadry 10 i na ul.Nowaczyńskiego 2.Nie mam zielonego pojęcia o Krakowie,więc gdyby któraś dobra krakowska duszyczka jakąś mapkę wrzuciła jak tam się przykludzić to będę dźwięczna

Basis dla Ciebie wszystko,,,nawet samolot i lotnisko. Czegoś poszukam i wrzucę na forum, a jesli mnie się nie uda to Miht;ego poproszę

Kiniusiu serdeczne dzięki z góry,to już jutro i myslałam że nikt nie przeczyta tego wątku Ale liczę na Ciebie Samolot? Dobry pomysł

Oj, dopiero teraz wszedlem na forum i dopiero teraz przeczytalem ten wątek. Juz biore sie do roboty

Cytat:
Oj, dopiero teraz wszedlem na forum i dopiero teraz przeczytalem ten wątek. Juz biore sie do roboty

Czekam jeśli można

Kurka woda... cholerny darmowy Onet...
Nie chce mi sie polaczyc program do transferu plikow, a do Neostrady (do aktywacji konta) nie mam PIN`u, musze dzwonic do BOK-u, wiec to potrwa wieki. Dlatego wysylam Ci plan na maila jesli nie masz niz przeciwko

No i poszlo
Tak jak pisalem - moge probowac "obpstrykac" plan cyfrowka jesli chcesz. Tak iwec czekam na ewentualna odpowiedź!

dzięki wielkie mistrzu super W zupełności mi to wystarczy teraz przynajmniej z jakąś orientacją pojadę, ale nie esperkiem Szybka w piątek będzie wmieniana więc na zlot przybędę napewno.Jeszcze raz gorące dzięki

Nie ma za co !
W takim razie zycze milego dnia, udanej eskapady do Kraka i do rychlego zobaczyska na zlotcie w niedziele
Pa!

dziękuję i do zobaczenia w niedzielę

Cytat:
2004-11-01 23:12:36, basis pisze:
dziękuję i do zobaczenia w niedzielę

Tylko rączki przy sobie

Cytat:
Tylko rączki przy sobie

jakieś insynuacje?

Mihty, właśnie wróciłam, i tak pobłądziłam troszkę ,żle zjechałyśmy z Ronda Grunwaldzkiego,ale w końcu spóźnione bo spóźnione trafiłyśmy.Miasto piękne ale korki-
Jednak późniejszy obrót spraw przywrócił mi uśmiech na twarzy.Po szkoleniu mieliśmy prezentację modeli tel. Nokia i konkurs.Zdobyłam nagrodę główną- Nokię 6610i
Także Kraków przyniósł mi szczęscie

No Basis super że :wycieczka" po Krakowie Ci się udała.
A tak na marginesie gdzie można jeszcze wygrać taki telefon, co???
Mam ogromną ochotrę swój już zmienić na nieco inny , ale koniecznie NOKIA.
Cytat:
2004-11-02 20:03:53, basis pisze:
jakieś insynuacje? Mihty, właśnie wróciłam, i tak pobłądziłam troszkę ,żle zjechałyśmy z Ronda Grunwaldzkiego,ale w końcu spóźnione bo spóźnione trafiłyśmy.Miasto piękne ale korki- Jednak późniejszy obrót spraw przywrócił mi uśmiech na twarzy.Po szkoleniu mieliśmy prezentację modeli tel. Nokia i konkurs.Zdobyłam nagrodę główną- Nokię 6610i Także Kraków przyniósł mi szczęscie

Wspolczuje z powodu korków - niestety u nas to dosc czeste zjawisko

Ciesze sie, ze miasteczko sie podobalo

PS. Ja tez bede w zimie tel. zmienial - konczy mi sie umowa. Ciekawe co teraz sobie wezme ?

PS. 2

Do zobaczyska w niedziele!

Cytat:
Ja tez bede w zimie tel. zmienial - konczy mi sie umowa. Ciekawe co teraz sobie wezme ?

A w jakiej sieci masz telefonik jeśli można wiedzieć?

Cytat:
Mam ogromną ochotrę swój już zmienić na nieco inny , ale koniecznie NOKIA

Kiniusiu abonamentowy czy na kartę? W odp. na Twoje pytanie to telefon to nagroda sponsora naszego szkolenioa z pracy Starają się

Basis ma telefon w sieci ERA i na abonament. Chcę Swojego wymienić bo coraz częściej robi mi dziwne psikusy i drażni mnie to.

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2004-11-03 14:08:08 ]

Hmm ja pracuję "dla Idei" Na darmo na szkoleniu wczoraj nie byłam-oferta cud miód-nie interesowałaby Cię zmiana operatora ? I to nie jest reklama ani nagabywanie!!!!!!!!Od razu się tłumaczę Poprostu zadaję normalne pytanie

Koleżanko Zacna jeśli nie będzie to dla Ciebie kłopotem to plissss wyślij mi więcej informacji na privę.
Dziękuję
Cytat:
2004-11-03 14:20:08, basis pisze:
Hmm ja pracuję "dla Idei" Na darmo na szkoleniu wczoraj nie byłam-oferta cud miód-nie interesowałaby Cię zmiana operatora ? I to nie jest reklama ani nagabywanie!!!!!!!!Od razu się tłumaczę Poprostu zadaję normalne pytanie

Sorki Basiu, ze dopiero po takim czasie, ale jakos tak sie zlozylo, ze nie zagladalem do katregorii OT W odpowiedzi na Twe pytanie informuje, iz posiadam ABO z Plusie