[s] silnik 903 45km w całosci lub na czesci z papierami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
silnik pochodzi z samochodu jugo stan raczej do remontu na chodzie silnik jest bez alternatora i rozrusznika cała reszta jest w komplecie na silnik sa papiery mozna go spokojnie zarejestrowac jezeli nie bedzie chetnych na całosc sprzedam na czesci chodz wydaje mi sie było by szkoda rozkrecac bo ma papier i tanim kosztem idzie go wyremontowac fotki na maila jaka cena nie wiem czekam na jakies propozycje

Największa bolączka tych silników to wysoki koszt nowych tłoków......Ile za sam blok??

Cytat:
2005-08-16 12:16:01, simon_pg pisze:
Największa bolączka tych silników to wysoki koszt nowych tłoków......Ile za sam blok??

tłoki w tym sa raczej ok wydaje mi sie ze zmiana pierscieni i panewek załatwi sprawe dzis go dokładnie oblukam i zobacze jaki jest dokładny stan.Narazie zobacze czy bedzie ktos chetny na całosc jezeli nie to wtedy bede myslał jaka cena za blok

simon_pg jak cos to ja mam dol silnika, tyle ze z seata 850, no i bez papiera. Moge sprzedac sam blok - w bdb stanie.

Z papierem;] Złomu Ci u nas na północy dostatek;]

Cytat:
2005-08-16 13:31:12, simon_pg pisze:
Z papierem;] Złomu Ci u nas na północy dostatek;]

do było dobre hehe

Mozliwa zamiana silnika na flansze pod silnik 900 koniecznie wycentrowana zadny tam szrot.

za 300zł jestem w stanie sprzedac ten silnik fotki na maila