| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sputnick Karton z DDR Gliwice | 2004-12-17 18:29:45 przed chwila byl dzwon mojego malona z jakims bmw,
stluczke mialem dosc slabo w lewy srodkowy slupek drzwi ,slupek i tylne nadkole wbite koles sie niby dogadal z moja starsza zeby nie dzwonic na kapy i ze mamy przyjechac pod jakis tam adres i jego syn nam zrobi kurwa szlag mnie trafia kurde wogole wtedy niemyslalem stalismy w kolejce na skrzyzowaniu ja na fotelu pilota i nagle widze maske bmw cholernie blisko powiedzialem "o kurwa" i jebut nikomu sie nic nie stało koles za chwile wycofal a ja zaraz wysiadlem i zaczolem isc do tego bmw ,chcialem mu zloma skopac a typ zaczol na wstecznym jechac ale sie w koncu zatrzymal ,wysiadl i powiedzial ze sie dogadamy a ja na to "kurwa ,dzwonie na policje" ale zaraz moja starsza wyszla ja poszedlem ogladac maldona a w tym czasie koles podal jakis adres mojej starszej tyle "dowidzenia" i go nie ma |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2004-12-17 18:31:18 adres?? to sie bierze dokumenty do lapy!!! |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-17 18:32:20 Sorry ale nic nie macie ???
Zadnego dowodu ze to on ????? Swiadków itp ????? Bo jezeli facet okaze sie nie fair to zapomnij o jakiejkolwiek robocie - jedyna nadzieja w tym ze jest uczciwy .... |
Parnel F&F Sympatyk 126 p /CC KRAKOW | 2004-12-17 18:34:32 hehehehehe a czy ktos widzial uczciwewgo faceta w BMW :roll:
[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2004-12-17 18:38:20 ] [ powód edycji: zly temat, na tym forum nie klniemy;) ] |
Sputnick Karton z DDR Gliwice | 2004-12-17 18:41:21 kurde nawet slupki pomylilem ,dostal w prawy bok
zadnych dokumentow nic ,gadala moja starsza i tak sie "ugadali" ale koles wygladal na przejetego i przestraszonego nie wiem co myslec wogole ,szlag mnie trafia ,policji nienawidze (chwdp) ale teraz nie wiem czy trzeba bylo dzwonic czy nie ,choolera |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2004-12-17 18:42:29 to rzeczywiscie załatwione...... |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2004-12-17 18:50:57 No to moze sie okazac ze mama dala ciala z tym ugadywaniem....
Nigdy sie tak nie robi... a syn moze faktycznie zrobi, tylko niekoniecznie za darmo skoro nic nie podpisaliscie.... |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-12-17 19:19:43 Bmw chciałeś skopać a takiej błahostki załatwić nie potrafisz. I jeszcze to chwdp |
_Szary stock Punto 75elx -4 ... Łódź | 2004-12-17 19:24:11 Nie wierz ludziom na słowo jak przyjdzie do pokrywania kosztów to nawet znajomi sie wykręcają. Wiem coś o tym. |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2004-12-17 19:27:59 ej to pozycz 1000 zl na emont mego swapa ugadamy sie ze oddam ci 2000 po swietach. |
Sputnick Karton z DDR Gliwice | 2004-12-17 19:30:12 ja tego niezalatwialem tylko moja starsza ,myslalem ze umie to zalatwic :| w bmw chcialem buta sprzedac bo mi sie myslenie wylaczylo i zostala adrenalina (czy cos tam innego od wkurwienia)
co do chwdp to jak jezdzilem na motorowerze to policja prawie zawsze sie czepiala chociaz mialem wszytsko sprawne dokumenty itp tez a najczestrze slowo jakie slyszalem od "pana wladzy" to "spierdalaj!" ,zreszta nie tylko z drogowki ,moze mialem pecha i na takich trafialem ale taka wlasnie mam o nich opinie |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2004-12-17 19:35:56 no ja tylko zycze powodzenia! bosam pamietam ze mialem wsyztsko a i tak byly probelmy z pewna suka..... |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-12-17 20:05:43 Współczuje i mam nadzieje ze sie dogadacie.
Ja rok temu na wszystkich świętych po cmentarzem jak cofałem to zachaczyłem samochód który stał za mna i zbiłem mu lampe to był nissan sunny czy almera starsza (juz nie pamietam) to z kolesiem tez sie tlyko tyle dogadałem ze on poszuka lamy po sklepach i ja mu kase oddam. Wziął tylko numer telefonu odemnie nic wiecej a dodam ze ja wtedy jeszcze jezdziłem na białostockich rejestracjach a to było pod wawą i koles jakos sie tym nie przejął ze moge być z tąd i mi zaufał oczywiscie kase bez problemu mu oddałem nawet górka jeszcze mu dałem |
_Szary stock Punto 75elx -4 ... Łódź | 2004-12-17 20:20:38 NO dobra zdażają sie uczciwi ludzie. Ja na takiego nie trafiłem.
Życze Ci Sputnik żeby ten koleś był uczciwy a nie okazał sie ostatnim kutasem. |
CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2004-12-17 20:33:35 J też trafiam na uczciwych ludzi, z którymi mam stłuczki |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-12-17 20:36:36 Z dogadaniem sie to jest róznie. Kiedyś mieliśmy afere i moj ojciec mial rozbite auto. Koles chciał sie dogadac ale trzeba bylo go kilka razy nachodzic w domu zeby w koncu sie wywiazał z obietic. Z pałami bloby szybciej i skuteczniej. |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2004-12-17 20:44:41
Ja tez |
Chrostek F&F Sympatyk BMW e34 525i/ FSO Wa ... Łomża | 2004-12-17 21:01:22 dzis u mnie pod szkołą postawiłem Fiacika wzdłuż ulicy a kumpel przedemną Lanosa, w trakcie lekcji usłyszelismy nagle głuche udeżenie i alarm w Lanosie, jak ześmy wyjżeli koleś matizem własnie odjezdzał no wiec wyszło na to że więcej żesmy Matiza nie widzieli bo frajer uciekł, a kumpel penwie troche zabuli za lakierowanie niemówcie że znowu nażekam ale to niestety Polska |
PitusK F&F Sympatyk audi a3 Krakow | 2004-12-17 22:03:47 eheh Witam w klubie stukniętych przez BMW hehe ja też miałem dzwona z bmw ale ja troche wiecej niz ty!!ja dzwonilem na psy odrazu i sprawa zostala zalatwoina kase dostalem szczerze jak niemasz jego dokumentów ani nic to miałbym na twoim miejscu duże obawy, ale możę ten jeden uczciwy będzie POWODZENIA!!!
i szybkiego powrotu do zdrowia malczna |