Dojazdówka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chlopaki rozmawialem z Bogdanem i podobno ktos z rejonu katowic(chyba Tomek) załatwiał dojazdówki do naszych kochanych esperaczków.
Prosiłbym jakbyscie cos na ten temat wiedzieli zebyscie dali znac!

Pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hm... stuknij raczej do kolegów ze śląska na priv bo jak widzisz odzewu niet! ja się jush do tego przyzwyczaiłem
pozdrawiam wicio

To trudna sprawa. Mozna spróbować kupić ją na jakiejś giełdzie. Ja natomiast kupiłem ją na giełdzie gdzie przywożonme są rożne (dziwne) rzeczy z niemiec.

zobacz TUTAJ ... ta firma sprzedaje dojazdoweczki do wszystkich autek...

Sergiusz!-gdybyś kupował dojazdóweczkę nie od Tomka_L /bo np.może nie mieć/ ale wg namiaru podanego przez Dyngosa daj znać bo ja chętnie zamówiłbym tam pokrowiec na dojazdówkę...poszło by 1 sortem a my byśma się spyknęli w okolicy

Na giełdzie w Sandomierzu wziąłem namiar od człowieka handlującego takimi rzeczami. Dojazdówki sprzedaje on po cenie wywoławczej 45zł/szt. Człowiek jest z Kielc. Interesuje Was jego telefon?

Ja swojej nie debrałem i mogę Ci sprzedać - 40 pln - podobno nówka - ja jej jeszcze nie widziałem - mam rozbite auto więc mi chwilowo nie będzie potrzebna - jest u Tomka_L. Jeżeli reflektujesz daj mi znać - powiem Tomkowi żeby Ci ją oddał i wszystko.

Och Jacenty ubiegles mnie, bo moja dojazdowka tez jeszcze lezy u Tomka i chetnie bym ja kompus odsprzedal... Kurde, powinienem czesciej na forum zagladac

A moze ktos chce dojazdowke, nowa za 40zl do odebrania u TomkaL?

czy sprawa dojazdówki ciągle jest aktualna qlogic? Jeśli by zebrało się kilka osób może dałoby się zrobić nowy zakup - sporo osób doszło na forum. Co wy na to?

Katowice....szkoda że nie ktoś z Wawy.
A jaeszcze pytanie, czy dojazdówka wejdzie pionowo za siedzeniem w bagażniku, bo zwykłe koło nie "wstanie" za duże

Tom

[ wiadomość edytowana przez: Tom69 dnia 2005-01-18 12:22:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: Tom69 dnia 2005-01-18 12:29:38 ]

W sprawie dojazdoowki dla osob z Wawki, polecam goscia z Raszyna. Tel. 715-69-61, 606-947-711 ul. Spokojna 10
Sam u niego kupowalem dojazdowke a pozniej jeszcze komplet felg stalowych (tym tez handluje). Zawsze mial bardzo sensowne ceny i towar 1 klasa.

Tom69 - TAK dojazdowka bardzo ladnie stoji

Cytat:
2005-01-18 12:52:34, Dicer pisze:
W sprawie dojazdoowki dla osob z Wawki, polecam goscia z Raszyna. Tel. 715-69-61, 606-947-711 ul. Spokojna 10 Sam u niego kupowalem dojazdowke a pozniej jeszcze komplet felg stalowych (tym tez handluje). Zawsze mial bardzo sensowne ceny i towar 1 klasa. Tom69 - TAK dojazdowka bardzo ladnie stoji

75 zł chce, może poczekam na okazję jakąś))
Tom

tak na allegro też po tyle wystawia - trochę dużo...

Cytat:
2005-01-18 12:12:16, elChopin pisze:
czy sprawa dojazdówki ciągle jest aktualna qlogic? Jeśli by zebrało się kilka osób może dałoby się zrobić nowy zakup - sporo osób doszło na forum. Co wy na to?

Nie, juz dawno mam moja dojazdowke w samochodzie... tak okolo 2 lat

...za co wielkie podziekowania dla Tomka Mydlowskiego

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-01-18 14:26:37 ]

Ja dojazdówke kupiłem w ubiegłym roku na giełdzie w mysłowicach za 40 zł.... ostatnio miałem okazje ją sprawdzic czy jest dobra... i okazało sie ze tak Miesci sie pionowo w bagazniku za tylnym fotelem. Ja mam przykreconą tą srubą od koła zapasowego.. wycelowałem sobie w otwór w uzebrowaniu oparcia fotela.. i pasuje jak ta lala nie lata nic po bagazniku i jest spoko!

Czy dojazdówka od TomkaL jest jeszcze AKtualna ???

Raffsa