Fiat 126el-126elx fotele jakie montowano

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
W wersji malucha EL i ELX montowano dwa rodzaje,jedne miałe zagłówki,wzorki takie w kratkę, inne były takie groglina.
Od czego zależało jakie montowano??????
Które był lepsze?????????????
Jakie były wersje w EL-ELX?
Z góry dziękuję

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2004-12-28 08:41:15 ]

sorry, stary....moze zmeczony jestem, ale o co konkretnie pytasz?? o te zagłówki>? czy co..

O to od czego zależało jaki rodzaj foteli montowano w EL i ELX,bo były dwa.

no to temat co najmniej niedobry...

hmn....? jakie fotele montowano? no generalnie był tylko jeden model foteli z zagłówkami, potem w elx takie same zagłówki montowano równiez z tyłu, a za dopłata mozna bylo nabyc fotele lotnicze..nie wiem, moze o to ci chodzi

Aż tak nie zrozumiale to napisałem .
Nie pytam o zagłówki.
Tylko czy lotnicze fotele groglina były lepsze niż te z zagłówkami?
I od czego zależało jakie montowano do danego egzemplarza?

Cytat:
2004-12-28 17:04:24, Yoshi81 pisze:
Aż tak nie zrozumiale to napisałem . Nie pytam o zagłówki. Tylko czy lotnicze fotele groglina były lepsze niż te z zagłówkami? I od czego zależało jakie montowano do danego egzemplarza?

grocilny=lotnicze, og chyba wygodniejsze były no bezpieczniejsze troszkę bo zagłowek wyżej w nich jest a w oryginalnych to mi się np góra zagłówka przy maksymalnym wyciągnięciu na środku szyi kończy. a były montowane za dopłatą co już kolega niżej napisał.

no lotnicze były montowane za dopłata........

tak a propos. w Łodzi w salonie Fiata kolo mnie - dawno dawno odbyla sie ciekawa promocja. Otoz malec byl w cenie 9.5 tys chyba - ale - bylo jedno ale - nie mial siedzen w srodku - buahahahahahahahahahaha

wie ktoś może gdzie we wrocku można kupić jakieś tanie fotele lotnicze do kaszlaka, od jakich innych autek można do malacza zamontować foteliki?? thx za info

Ty specWROC, nie wiem od czego ty jesteś spec, ale z pewnością nie od samochodów. We Wrocku na giełdzie kupisz przeróżne lotnicze fotele. Nawet przy wejściu, zaraz za bramż z biletami po lewej stronie od wielu lat stoi facet który takie fotele produkuje. A jeśli to ci nie odpowiada to jest jeszcze takie cos jak Autogiełda dolnośląska. Tam z pewnością znajdziesz wszystko co cię interesuje, od ubranek na chcrzciny po trumny.

No tak jak już koledzy się wypowiadali wyżej,lotniki były montowane za dopłatą,a jeszcze była taka wersja że montowali zwykłe fotele,z tym że obite materiałem,a nie tą dermą (skóą?).Jak będziesz kupował lotniki to tylko oryginalne Grocliny (wiem że je trudno dostać)bo inne są za miękkie i wogóle nie trzymają.

p.s ->Stasiu w Auto Fapolu na Widzewie taką promocje zrobili?

Cytat:
2004-12-29 01:23:52, stasiu pisze:
tak a propos. w Łodzi w salonie Fiata kolo mnie - dawno dawno odbyla sie ciekawa promocja. Otoz malec byl w cenie 9.5 tys chyba - ale - bylo jedno ale - nie mial siedzen w srodku - buahahahahahahahahahaha

NIE KUPUJ tych daremnych foteli lotniczych, one sa robione ze starych połamanych siedzen...beznadzieja...
kup lepiej uzywane kubełki, a jak nie masz kasy to wsadz od CC, SC, troche przerobisz i bedziesz miał GIT fotele....
tylko trzeba cyba te kieszenie w dzwiach wykrecic...

Cytat:
2004-12-29 11:33:55, WOYTAZ pisze:
NIE KUPUJ tych daremnych foteli lotniczych, one sa robione ze starych połamanych siedzen...beznadzieja... kup lepiej uzywane kubełki, a jak nie masz kasy to wsadz od CC, SC, troche przerobisz i bedziesz miał GIT fotele.... tylko trzeba cyba te kieszenie w dzwiach wykrecic...

po pierwsze kubełki nie należą do najwygodniejszych a nie każy potrzebuje foteli do sportu, dwa miałem pryjemnośc jechać w kubełki zrobionym na bazie starych połamanych foteli i było świetnie, dobre trzymanie i na dodatek mieciutko. Taki fotel robiony ze starych nie musi być zły jeśli jest starannie zrobiony

Cytat:
2004-12-29 11:40:29, owz pisze:
Taki fotel robiony ze starych nie musi być zły jeśli jest starannie zrobiony

Nie musi ale zwykle jest,na tyle foteli (lotniczych) co oglądałem to chyba tylko jedne mi się podobały u Thomasa w maluchu (mojego kumpla)...dla mnie nie warto kupować lotników z giełdy,no,chyba że oryginały Grocliny,ale tych już niema jako nowych i ciężko je dostać.Ja bym wstawił jednak ubełek,albo fotele od CC.

Pasuja od Fiata 127 fotele, BTW mam takie na sprzedaz jakby ktos chcial

Cytat:
2004-12-29 11:46:52, stasiu pisze:
Pasuja od Fiata 127 fotele, BTW mam takie na sprzedaz jakby ktos chcial

nie ma jak kryptoreklama ;P

A tak na dokłdne teraz mi się przypomniało że chyba w elx'ach już nie montowali grocliów (tak mi się przynajmniej wydaje),bo weszły te fotele z obiciami materiałowymi z boczkami odrazu.Przykład chociażby Happy Endzik,który był wersją chyba najbardziej wypasioną (śmiesznie to brzmi )a fotele ma normalne

Cytat:
2004-12-29 09:59:31, Jesion128 pisze:
Ty specWROC, nie wiem od czego ty jesteś spec, ale z pewnością nie od samochodów. We Wrocku na giełdzie kupisz przeróżne lotnicze fotele. Nawet przy wejściu, zaraz za bramż z biletami po lewej stronie od wielu lat stoi facet który takie fotele produkuje. A jeśli to ci nie odpowiada to jest jeszcze takie cos jak Autogiełda dolnośląska. Tam z pewnością znajdziesz wszystko co cię interesuje, od ubranek na chcrzciny po trumny.

Jesion nie udawaj kozaka wszystkowiedzącego...ciekawe czy wszystko tak wiesz...