| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sewciu01 Omega Carawan Szamotuły/k Poznania | 2004-12-28 20:06:45 wiec tak :
według mnie spreżyny straca na trwałości , z żarówkami to pomysł chyba nie wypali , a odnosnie bramki sms to spróbuj na tej stronce www.smsowo.pl , albo z gadu gadu , odnosnie limitu to nie wiem jak go obejsc |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2004-12-28 20:30:18 Klamry - nie wiem, nie mam odwagi sprawdzać |
Szarbia Ford Sierra Powiat Wolomin | 2004-12-28 22:46:59 Ad.3
To prawie bez znaczenia, więc nie ma sensu. Lepiej mieć stalowe drzwi do garażu. |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2004-12-30 19:59:48 co do spreżyn napewno przy większych obciązeniach bedea narazone na pęknięcia.
co do żarówek to chyba rozrózniasz prądy: wiec masz problem musiałbyś zastosować sobie transformator podobny jaki jest w telewizorze na wysokim napięciu zeby zadziałało w samochodzie i musiałby być zasilany 220V czhyba ze stać Ciebie na agregat prądotwórczy po drugie halogeny te nie wytrzymają u Ciebie w autku za długo bo nie są przystowsowane do trzęsienia polskich dróg (mają cieńszy żarnik niż te stosowane w autku) pozdrówa |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2004-12-30 20:02:44 a co do alarmu jeżeli nie masz problemów z instalacją elektryczna to możesz go właczać nawet stać może cały weekend dioda nie pobiera wiecej prądu niż np zegarek zamontowany w samochodzie. Bo w czasie czuwanie nic więcej nie pracuje w alarmie sa to szczatkowe dziesiątki Wattów. |