MotoNews.pl

Super zawody na torze szutrowym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobotę 18.12.2004r o godzinie 10,00 odbędzie się próba generalna toru szutrowego , położonego nie daleko Cieszyna ( Kaczyce – teren byłej kopalni MORCINEK ) .
Udział może wziąć każdy , kto ma ochotę , prawo jazdy , ubezpieczenie OC ,kask .
Będą 3 klasy :
1) samochody o poj. skok . silnika do 903 ccm
2) samochody o poj. skok. silnika od 904 – 1400 ccm
3) samochody o poj. skok. silnika pow. 1400 ccm
Zbiórka o godzinie 9,00 – zapisy ( wpisowe 50,- )
Będą puchary , dobra zabawa , dawka adrenaliny i pierwsze rekordy toru , do kogo będą należeć ?

Co o tym sądzicie i czy wiecie gdzie to dokładnie jest?

to może byc ciekawa impreza.
jeśli moje autko będzie sprawne to się tam przejadę.

mniej więcej wiem gdzie to jest.
często przy kopalni były organizowane próby kjs cieszyn i teraz skoczów.

pozdrawiam
dave-rallymaniak

Ciekawa propozycja jak by nie impreza Rally Krakow to bym sie przejechal rozdziedziczyc trasy

Wiec milej zabawy

ehhhh....
Mialem jechac, ale w sobote bede walczyl z hydraulicznym rekawem u mnie w kaszlu
Milej zabawy zycze!!!!!!!

Troche tam wyryp na tym torze z tego co widziałem po fotkach, szczególnie w jednym miejscu auta latały. Ja juz mam całe podwozie pokiereszowane (m.in. po studenckim i tym siodle na radanie)

Tor Szwagra został już oficjalnie otwarty Jak widac po deszczu jest tam niezle bagno co mi osobiście zbytnio nie odpowiada.

Czy orintuje sie ktoś na jakich zasadach on działe?? czy mozna tam przyjechać o wynając go sobie?? jakie sa tego koszta no i kiedy jest czynny.

Jezeli byla by mozliwosc wynajmu tego toru, to moglibysmy sie WSZYSCY sciepnac i pojechac tam CALA GRUPA, a nie jak to zwykle bywa 3 lub 4 samochody.

Pozdrawiam

witam.
akurat znam organizatorów imprez na tym torze czyli szwagrów więc mogę podać ,ze można wynajmować ten tor. można płacić od godziny lub za całą dniówkę.
a ile to kwestia indywidualnych uzgodnień.
tel. (033) 8514739
kom. 0 606306796 , 0 600345772