witam!
na forum (wyszukiwarka) nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc postanowiłem zasięgnąć opini szanownych Klubowiczów... otóż padł mi tłumik końcowy (po prostu się urwał), po krótkich oględzinahc w 2 warsztatach i pytaniu w jednym z nich czy autko jest dla siebie czy na sprzedaż - polecono mi wymiane środkowego tłumika (popnoć niedługo wytrzyma) wraz z końcowym proponując wyroby "produkcji polskiej" z blachy aluminiowanej - całość za ok. 250zł (z uszczelką i klamrą).
moje pytanie - jak maja się takie wydechy do wymogów technicznych mojego silnika (C20NE) i jak długo pożyją? nie chciałbym ich zmieniać juz po nastepnej zimie ale tez nie chcę wydać kupę kasy (dodam że nie zależy mi na sportowych wrażeniach akustycznych - wolę cichy komfort

)
a może ktos ma jakąś propozycję co można by było zamontować, jakąś konkretną firmę itp??
będe wdzięczny za opinie i porady
pozdrawiam
aaaa dodam, że marzeniem (niestety nierealnym

) byby wydech, który jeździ w audi 80 quattro mojego ojca - nie wiem jakim cudem ale ma min. 9 lat bo tyle autko jest w rodzinie a pewnie do tego jest oryginalny (autko ma 13 latek) i trzyma się super ... eh... nie wiem z czego on jest zrobiony...
[ wiadomość edytowana przez: michcio_007 dnia 2007-05-01 22:56:12 ]