Autokasacja, dziwna sytuacja?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pojechałem sa szrot na Strażacką, żeby kupić sobie kilka pierdół do nowego nabytku i okazało się że nie ma ani jednego dużego fiata. Wszystkie części wykupują EGIPCJANIE.
Może ktoś wie gdzie w okolicach Wawy są szroty z takimi samochodzmi?

W grodzisku maz (jakieś 35km od wawy w stronę Łodzi/Żyrardowa) jest "Magazyn części" do DF, PN , Skoda , Łada, K-schell

tylko musisz trafić na odp dzień żeby była "dostawa"

jeśli jesteś zainteresowany to opisze Ci jak dojechać

Cytat:
2005-01-02 13:23:30, roman16 pisze:
W grodzisku maz (jakieś 35km od wawy w stronę Łodzi/Żyrardowa) jest "Magazyn części" do DF, PN , Skoda , Łada, K-schell tylko musisz trafić na odp dzień żeby była "dostawa" jeśli jesteś zainteresowany to opisze Ci jak dojechać

jak masz do nich telefon to bedzie łatwiej tez jestem zainteresowany

Mi też by się przydał.

Cytat:
2005-01-02 13:09:03, KIHAS pisze:
Pojechałem sa szrot na Strażacką, żeby kupić sobie kilka pierdół do nowego nabytku i okazało się że nie ma ani jednego dużego fiata. Wszystkie części wykupują EGIPCJANIE.

To tak na serio czy tylko żart?

Na serio, podobno przyjechała jakaś grupa z egiptu i wykupują wszystkie części do fiatów, zawsze było tam pełno części i całych samochodów, powiedzieli mi że wyjeżdżają 25 stycznia i wtedy coś będzie, rozmawiałem ze znajomym, który pracował całe życie w fso i mówił że były serie fiatów wysyłane do egiptu, a potem wysyłali też części, podobno te fiaty miały olejowe filtry powietrza.

patrz wątek: Czyżby Faraon też jeździł Polonezem ?

Cytat:
2005-01-02 14:33:57, KIHAS pisze:
Na serio, mówił że były serie fiatów wysyłane do egiptu, a potem wysyłali też części, podobno te fiaty miały olejowe filtry powietrza.

Fiaty były wysyłane w całości a potem również do montowni jako tzw. standardy (Komplety do montażu w skrzyniach.
Podstawowy filtr pow. był taki sam tylko obudowa miała okrągły wlot na który była montowana rura elastyczna zbrojona drutem a po prawej stronie był montowany dodatkowy mokry filtr powietrza. wkład był coś jak duży druciak do garów nasączony olejem.

nie...telefonu niestety nie mam (nawet nie wiem czy mają telefon) ale jak będę tam to się zapyatm

z 10 fiatow stoi w calosci i dalsze kilkanascie w czesciach na szrocie w Piastowie/Pruszkowie - jak dojechac - jedziesz alejami jerozolimskimi w kierunku pruszkowa, jak zobaczysz tesco w piastowie (po prawej stronie) i stacje beznynowa (Orlenu) po lewej to skrec w lewo na tych swiatlach co tesco/cpn i jedz prosto - beda staszne dziury po 100 metrach droga skreca w prawo i po 50 kilometrach strasznych dziur jest szrot po lewej stronie - facet ma duzo czesci i kupe fiatow ale ceny ma wysokie

Cytat:
2005-01-02 20:33:46, Rys1977 pisze:
z 10 fiatow stoi w calosci i dalsze kilkanascie w czesciach na szrocie w Piastowie/Pruszkowie - jak dojechac - jedziesz alejami jerozolimskimi w kierunku pruszkowa, jak zobaczysz tesco w piastowie (po prawej stronie) i stacje beznynowa (Orlenu) po lewej to skrec w lewo na tych swiatlach co tesco/cpn i jedz prosto - beda staszne dziury po 100 metrach droga skreca w prawo i po 50 kilometrach strasznych dziur jest szrot po lewej stronie - facet ma duzo czesci i kupe fiatow ale ceny ma wysokie

bywałem tam czesto. niemal wszystko do df'a mają, ale szef chce troche drogo za to... czasem jak nie ma szefa to idzie sie dogadac z pracownikami

Jop, u mnie z kilku szrotow też faraony sprzątneli całą kanciatość

Cytat:
2005-01-03 01:00:34, Race_D pisze:
Jop, u mnie z kilku szrotow też faraony sprzątneli całą kanciatość

Race, postaw stróża na Rancho! ONI są wszędzie!

Na ranczo to ja grill'a musze postawić porzadnego i tą małą chatkę troche odświeżyć bo właśnie ją przejąłem . Teraz będzie można bajera spoty urządzać z pełnym zapleczem :]