Wielka prośba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich, poszukuje zawzięcie ksiązki pod przykładowym tytułem "Sam naprawiam", chodzi mi dokładnie o toyote corolle rocznik 98'. Znalazłem ową książkę, ale żaden z niej pożytek gdyż jest w całości po angielsku. Jeśli ktoś ma taką książkę(w wersji polskiej), albo gdzieś w pliku zapisamy "skan" tej książki to prosiłbym o pomoc, acha nie wiecie może jaki jest program serwisowy do toyoty?? ściągnełem ostatnio EPC Opel dla znajomego co ma Opla, ale nie moge nic znaleźć do Tojki, jeśli ktoś zna, prosiłbym o porady, z góry dziękuję!!POZDRAWIAM

Widziałam taka na Allegro - nie wiem czy w j.polskim. Poszukaj tam

Emułem można łyknąć EPC Toyoty z 2000 na Europę na 5 CD: A1, A2, B1, B2 i program. Ja właśnie zasysam. Za jakis miesiąc dam znać czy doszło i jak działa (ok. 1.1GB )
Pozdro.

Zerknij: KLIK i KLIK

Z tymi książkami trzeba uważać. Często tłumaczone są z obcych języków "na chypcika" i posiadają wiele błędów. Kupiłem niedawno o naprawie Cariny e - Sobolewskiego.
Gość tłumaczył prawdopodobnie z francuskiego i narobił sporo byków. Opisy nie pasują do zdjęć, pisze że podczas diagnozowania silnika podczas jazdy, trzeba jechać z prędkością 10km/h (próbowałem i ni jak nie szło), a powinno być pow.10km/h.
Do komputara też zaglądam pod pulpit i ni jak nie pasuje z wiadomościami w książce- kostki inne.
Ogólnie biorąc to moja Toyka w/g wiadomości książkowych to niezły dziwoląg, wyprodukowana przy końcówce zejścia z taśmy 97.a kupę rzeczy ma niby z lat 92. (w/g Sobolewskiego ) . Przerwe na świecach też podaje jako 0,8mm, a w moim ma być 1,3mm.
Jedno jest pewne wszystkie informacje trzeba potwierdzić z dodatkowego źródła. Pozdro

To fakt - tłumaczenia są różne. Ja mam kaiążkę do E8 i E9 w stylu sam naprawiam ale książka jest naprawdę dobrze napisana i większych błędów nie ma.

wielkie dzieki za poradyu, pojezdze po sklepach co maja takie książeczki i zanim zakupie to ją przejże czy nie ma jakis "wpadek"