Chyba kupię następną ladę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co prawda aukcja się jeszcze toczy ale wstępnie jestem ugadany z właścicielem. czekam jeszcze tylko na dodatkowe zdjęcia i opis. co o tym myslicie????

nowa lada

Rogacek - ty to jesteś No tyklo pogratulować,b o autko jest marzenie!!!!!

Sliczna, i to jeszcze pierwsza wersja "jedyneczki", jeszcze sprzed pierwszej modernizacji która właśnie była przeprowadzona z 1975 r.
Bierz to autko bo jest śliczne i zachowane w oryginale.

a jak myślicie?? czy to oryginalny lakier???

Raczej nie.

Cytat:
2005-01-28 13:08:15, rogacek pisze:
a jak myślicie?? czy to oryginalny lakier???

Nie sądzę

chciałbym ją zostawić jako oryginał. plus żółte tablice. wszystko zależy od stanu blacharki. jak będzie ok to kupuje.

Na zdjęciu wygląda nawet niezle. Ale niewiadomo jak to jest na żywo. Co do koloru to tęz niesądzę żeby to był oryginał.

właśnie dostałem więcej zdjęć:

i rajdoweczke zniej rajdoweczke

Lewa strona okej... prawa hmmmm próg już bierze, błotnik też już zjedzony....

No i gdize ona ma kanapę - masa do zrobienia. Niwewiadomo jak silni i jak wnętrze.

Niewiele takich już zostało! Jak masz gdzie trzymać to łykaj! Ale zostawienie jej w oryginale to byłoby też wg mnie najsłuszniejsze.

Ja też chciałem rajdóweczkę zrobić, ale dzisiaj jak linkę zmieniałem sprzęgła (którą wczoraj urwałem ) widziałem trochę rdzy już jakieś części konstrukcji

Zrobisz Rogacek jak chcesz, ale rdza jak widać jest - czego tu oczekiwać innego po tylu latach i nie dbaniu
Sporo trzeba będzie w nią siły, czasu, kasy i serca włożyć

znając rogacka to orginalnośc jej nie grozi.takie cichociemne 120 koni i głupie miny innych kierowców pod światłami gotowe

Nie przesadzajcie, autko jest jak najbardziej do zrobienia. Moje było o wielke gorsze jak kupowałem. A warto brać bo: to pierwsza wersja Łady 2101 i kompletna, bo ma wszystkie charakterystyczne ( i nie do dostania dziś) elementy zderzaki z kłami. listwy na progach, stare tylne lampy i odblaski, oryginalne przednie logo, kierownicę z kółkiem (ja niestety mam od Fiata ) i stara deska rozdzielcza - po prostu super. Brać i restaurowac bo warto!!!
PS, jeśli potrzebujesz tylnej brązowej kanapy to mam do oddania (tj. siedzenie i oparcie) - naprawiane ale ładnie.

bierz i nie pytaj.
blacha do duzego remontu - mysle, ze podloga do wyrzucenia w calosci - ale i tak warto. Wypiaskujesz to bedzie widac jak jest. Widac, ze jakis domorosly pacykarz ja malowal... Ale np. dol drzwi malo zezart- co niezle rokuje reszcie. A w razie gdyby jednak sie rozlazla - to za same rzadsze czesci wiecej dostaniesz....

a j asie zastanawiam co jej tam sobie tak radosnie zwisa na jednym zdjeciu kolo kola co ona ma zawiazy na sznurki pomocowane???

Biedne koty, jak kolega to kupi to stracą własny domek no chyba ze myślisz o ich przygarnięciu a tak na poważnie to szkoda, żeby taki zabytek gnił, gdy jest szansa na przywrócenie mu dawnej świetności.

jestem"chory na niwke" i bede mial na bank w tym roku 2106 juz mam teraz niwke
na co powinienem zwrocic uwage przy zakupie bo na 4X4 to sie nie znam pozdrawiam
ps nie mam za duzo kasy max moge wydac ok 7000 zl wiec nweczka to raczej nie bedze....

Kup Niweczkę Mariuszni!!