Spotkanie organizacyjne zlotu WOSPU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec zapraszam na spotkanie orgaznizacyjne do sprawy zlotu WOSPU.
Spotkanie odbedzie sie 7.01.2005 roku o godzinie 21:00 na placu Centrum.

spoko adas
na bank przyjade
a beda plakietki na zlocie ??

Bede na 100%!!!!!!!

ja oczywiscie tez bede jak zawsze

Adam późno troche ....
Nie wiem czy nie bede wtedy akuratnie spał - serio.
Postaram sie byc.

wlasnie panowie czuczek ma racje bo przeciez rano trzeba byc wypoczety.
Proponuje spo o 20
albo 20:10
a jak nie to o 21

Chłopaki ale wy kur..de kombinujecie najlepiej tak jak Pingu powiedział "21" i koniec

Mi pasuje 21. Bo wczesniej nie dam rady.

Mi tyż nie bardzo pasuje wcześniej i nieważne czy nam zejdzie do 0:00<(niemożliwe raczej) czy 4:00 (bardziej prawdopodobne!!!

Witam! ja niestety ale nie bede sorki bardzo ale musze wyjsc wieczorkiem , jeszcze raz sorki

Postaram sie byc o 22, ale nic nie obiecuje, mam jutro pare miast do objechania. Pozdrawiam .

P.S. Kto bierze grilla?

Cytat:
2005-01-06 22:35:17, _Gallus_ pisze:
Postaram sie byc o 22, ale nic nie obiecuje, mam jutro pare miast do objechania. Pozdrawiam . P.S. Kto bierze grilla?

Gallus niewiem kto bieże grilla ale stego co pamiętam to w poprzednich postach coś wspominałeś o termosie z cieplłą herbatkom

ja bede napewno tak ze do jutra chłopaki

Ja tez bede i chcialbym poznac kilku kolesi bo ku...rwa wpierdal...aja sie w terminy ustalone przez adama i mieszaja!!

Leszek tzn ????

MaCa herbatka to podstawa, jesli na trasie calej nie wypije to bedzie . A co do grilla to serio nie glupi pomysl

a jak ja ide na to kiełbaski juz mam

Cytat:
2005-01-06 22:01:37, taz pisze:
wlasnie panowie czuczek ma racje bo przeciez rano trzeba byc wypoczety. Proponuje spo o 20 albo 20:10 a jak nie to o 21

To bylo ogloszenie nie ankieta czy pytanie.

to jak chłopaki z tym grilem ???????

Grila na zlocie sobie zrobimy. Trzeba kupic pare rzeczy ADAMO - podobno Duzego grilla ma rzeszowiak .....