MotoNews.pl

I Samochodowy Rajd Politechniki Krakowskiej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Serdecznie zapraszam na I Samochodowy Rajd Politechniki Krakowskiej
Pisałem juz o tym post ale jakoś niemogę go znaleźć wszystki informacje na stronie www.rajdpk.z.pl bardzo mnie ciekawi jak wypadną nasze ładzianki bo może być ciekawa rywalizacja

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2004-12-13 23:32:49 ]
[ powód edycji: zmiana tematu - było "rajd" ]

Jak na razie tylko data jest na stronie a resztą " sie buduje " ale ...ciekawa sprawa
paweł

Ehh cos panowie nie zorganizowani sa zabardzo, jak organizacja bedzie tak samo na poziomie jak strona to szkoda mi paliwka

Strona jest nie dokończona gdyż wynikły odwieczne problemy z biurokracją i jeszcze nie do końsa załątwione są sprawy formalne rajd napewno się odbędzie a jako ciekawostkę podam że jednym z gości będzie Paweł Kopacz którego opisa kaszlaka jest w ostatnim WRC i nie sugerujcie "budową" strony poprostu nie możemy jeszcze pewnych informacji zamieścić do rajdu jest jeszcze parę dni i wszystko będzie odpowiednio wcześnie podane...
Pozdroofka ERWY
PK Górą

Po ciężkich negocjacjach mogę powiedzieć, że najprawdopodobniej pojawimy się na starcie i może jeszcze jedna załoga z KRPP

ERWY: masz już jakieś bliższe info o rajdzie, no bo jak tu jechać 500km na rajd do Krakowa, skoro jeszcze nie ma ani regulaminu, ani harmonogramu! Coś się organizator nie stara...

Najprawdopodobniej rajd ze względów orgaźmizacyjnych zostanie przesunięty na 22 ja niestety mam związane ręce ponieważ dobijają mnie sprawy formalne ;( ale jeśli coś będzie nowego zaraz pojawi się na stronie.
Jak chodzi o załogi z poza krakowa oczywiście będzie możliwość zgłoszenia "zdalnego"

Bartassti miło będzie Cię widzieć w Kraku!!!! - w razie czego możecie na nas liczyć
Erwy- postaraj się dac jakies konkretne info jesl;i tylko czegoś się dowiesz

No to widzę, że się schody robią, ale mam nadzieję że uda nam się wystartować Do zobaczenia w Kraku. Czekam na wieści. Pozdr.

Juz mam informacje jak chodzi o Poznan (bartassti-pozdrawiam)to wysalem wam na strone i odpisalem komus z polibudy na mejla.
Wipsowe wynosi 100 zl(narzucone odgornie w calej malopolsce przez PZM)
raj odbedzie sie 22 a nie jak bylo do tej pory na www.rajdpk.z.pl 15 stycznia.
strona jest juz uaktualniona i jest na niej min regulamin i mijsce wysylania zgloszen.
pozdrawiam i do milego zobaczenia

OK. Dzięki za info. Mam nadzieję, że próby będą fajne, tj. szybki i bez zbędnego kręcenia wokół pachołów Pozdrawiam. CU

www.krpp.org

Witam !
Dzięks za info ERWY!
- Bartassti - jak będziesz jechał do krakowa - daj znać - miło będzie się widzieć i pogadać
paweł

sytuacja się już prwaie wyklarowała.
z atrakcji przewidzianuych dla kibiców będą min.:
możliwość przejechania się "na prawym" profesjonalnymi rajdółkami min peugeotem czy astrą lub Fiatem 126p opisanym w 40 numerze WRC
wszystko znajduje się na stronie www.rajdpk.z.pl
informacje można uzyskać pod numerem 503 11 66 39 lub mail kubas12to@poczta.onet.pl