Instrukcja obslugi do 7 (prawie najnowszej)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma ktos ,chodzi glownie o instrukcje do komputera jak by ktos mial to w formie plikow lub wiedzial skad sciagnac prosze wyslac mi na maila ,lub ile kosztuje zamowienie takiej instrukcji i czy w tej bmw 7 da sie zmienic jezyk na polski ? chodzi o ta prawie najnowsza nie ta za pol miliona ,ta co miller i reszta rzadu jezdzi hehe na sygnale i w ogole co sadzicie o zamontowaniu gazu a takim aucie w benzynie 3.0 lub 4.0 ?

Ja mam taką instrukcje, jezeli chodzi o model E38, no i jest ona do obsługi telefonu oraz osobna do całego auta, no ale po niemiecku.
Jeżeli chodzi o gaz hmm niejeden tu był temat o tym, ale hmm jak chcesz koniecznie to tylko wtrysk/sekwencyjny wtrysk gazu, koszta ok 6000-7000zł

a w jakiej formie masz ta instrukcje papier czy pliki na dysku? i czy jest w ogole po polsku instrukcja do tego auta? jak bym sie o cos spytal to moglbys pomoc co i gdzie ustawic ? e-38 czyli jaka to bmw bo ja juz niewiem co to za oznaczenia ?

[ wiadomość edytowana przez: pvd dnia 2005-01-04 13:39:18 ]

Niestety mam tylko w wersji oryginalnej na papierze Wersja E38 to seria 7 produkowana 1994-2001r. Niestety sam zbytnio nie znam niemieckiego, ale jak będziesz miał problemy to w końcu po to jest to forum aby je rozwiązywać.

kupcie sobie oryginalna polska instrukcje w salonie bmw za okolo 60-70 zl. juz chyba z 10 razy byl podobny temat i zawsze jest taka odpowiedz. w necie tez bedzie ciezko znalezc w jezyku innym niz niemiecki lub angielski.

Do pvd-skontaktuj sie ze mna na gg lub mailem-mam oryginalna polska instrukcje do bmw e-38 i jestem ze Szczecina.Wtedy mozesz ja(instrukcje) skopiowac lub dowiesz sie, gdzie w Szczecinie mozna ja kupic za około 50 zeta.

tolo84:kolega dzwon do salonu bmw-najblizszy w Poznaniu ,bo w Szczecinie zlikwidowali i gosciu z Poznania mowi ze niema polskiej instrukcji do bmw 7 i nieprowadza takiej sprzedazy kolega ma niemiecka instrukcje i kupil slownik

w zablokowanym poscie ktos pisal ze mozna zmienic jezyk w komputerze w e38 to moze byc tam np polski czy tylko angielski lub niemiecki ?