Szukam hurtowni ze skórami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze któryś z klubowiczy zna jakąś hurtownie ze skórami i orientuje sie w cenach??
A dokladniej szukam skóry na tapicerke do mojego Essika najlepiej niebieskiej
w Kraku byłem u dwóch tapicerów i ceny wachają sie od 3800 do 4500 oczywiscie z szyciem.. ale tak sobie pomyslałem ze jak dostarcze wlasny material wyjdzie taniej.
Bardzo prosze o jakieś informacje

witam

TU masz strone goscia ktory obszywa m.in. skora i wogole przerabia calosc wnetrza busow m.in. żużlowej czołówce zawodników (m.in. sam MISTRZ Tony Rickardsson korzystal z jego uslug (co zreszta widac na zdjeciach)
Mozesz sie zorientowac ile z materialem ile bez, moze wyjdzie taniej niz w Krakowie, tyle ze z tego co wiem to kolejki sa u niego znaczne (szczegolnie przed sezonem zuzlowym)
Wloszakowice (tam miesci sie firma) znajduja sie okolo 25km od Leszna a Leszno ok 400 od Krakowa, tak wiec daleko nie masz

Dzieki juz wyslalem maila z zapytaniem o ceny

Irek tu masz nr GG 1145189 do goscia co robi skory do auta - kiedys bylo u nas ogloszenie w tym temacie

Dojscie do skóry juz znalazlem ... moze teraz ktos mi pomoze w znalezieniu jakiegos rozsadnego tapicera
W kraku ceny robocizny sa od 1500-1900 zeta i wydaje mi sie ze to zdzierstwo .

Najblizszy szpital miejski.Tam maja pelno skory.Ceny wahaja sie w zaleznosci od wieku.
a tak na serio nie wiem.NA TURBO kilka razy widzialem jak szyli cos.
No Irek chyba jestem nie licznym klubowiczem,ktory wklada tyle w essine.Ale to dobrze masz serducho do swej essinki.
Ja jakbym mial kase to bym zawieche wymienil i oponki.
Ciekawe czy go na walne obszyjesz jush.Pewnie nieszkoda

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

Byłem pewien ze jak przeczytam tego posta to z butów wyskocze i tak tez sie stało
A na walne mam nadzieje ze zrobie tapicerke i nowy motorek

... hehe .... Zielus mnie uprzedził ..... mialem pisac że w Łódzkim ponoś najwięcej i najtaniej mozna dostac skóre .... ....