Maluch offroad

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś przebudowywał zawieszenie malucha aby miało większy prześwit ,było wytrzymalsze ew. całkowicie przebudowane w teren?

watpie by ktos to robil...
ale kiedys widzialem bude malca postawiaona na ramie od suzuki samurai...
a najlatwiej zamontowac poprostu wieksze kola...
bo i tak terenowki nie zrobisz...bo po co ci terenowka z tylnym napedem...?????

no ale polak potrafi...

terenówki są różne np.shlesser buggy co parę razy p-dakar wygrał nie zhańbił się napędem na 4 koła ,zawsze tylko tył.Duzo quadów ma tylko na tył naped...Myślę o pf 126 dlatego że ma z tyłu silnik ,tylny napęd czyli dobrze dociążony tył.Potrzebuje informacji o patentach na mocniejsze półosie napędowe.Maluch w terenie sam z siebie zachowuje się o.k.

ja bym raczej schlesera nie nazwal terenowka..to raczej buggy pustynno piaskowy
w prawdziwym terenie..bloto..wzniesienia...bloto... lasy...bloto...wertepy..bloto...co ja z tym blotem ciagle
to by se shleser za bardzo nie poradzil...
natomiast co do wzmacnianych polosi..to chyb anikt na to na razie nie wpadl..bo by juz wszyscy mieli to porobione...
jest taka zasada..jak wzmocnisz polosie..to beda ci siadac zabieraki z przegubami..jka tamto wzmocnisz to zacznie ci siadac dyfer ze skrzynia...
najlepiej jest to wszystko idealnie zmontowac..wtedy dlugo wytrzymuje

2004-08-17 00:07:54, Madcar pisze:
ja bym raczej schlesera nie nazwal terenowka..to raczej buggy pustynno piaskowy
w prawdziwym terenie..bloto..wzniesienia...bloto... lasy...bloto...wertepy..bloto...co ja z tym blotem ciagle
to by se shleser za bardzo nie poradzil...

W polskich rajdach RMPST jeżdzi od paru lat buggy tylnonapędowe i ma niezłe wyniki.(po błocie i wertepach)
P.S. ostatnio widziałem f126 przerobionego na Hummera

[ wiadomość edytowana przez: montero dnia 2004-08-17 09:36:11 ]

Ciekawe czy Ty prędziej zrobisz terenówkę na Maluchu czy ja na DF'ie kombi...

oj to chyba ja juz predzej kupie lade nive

moze taka kruszynka jak na fot nr 3 w moi profilu??
a swoją drogą, podpowioedzcie panowie jak wstawiać obrazki bezpośrednio do postów... Bóg zapłąć w dolarach...

Cytat:
2004-08-17 11:31:51, sFiatowiec pisze:
a swoją drogą, podpowioedzcie panowie jak wstawiać obrazki bezpośrednio do postów... Bóg zapłąć w dolarach...

o tak

niby jak...

co do obrazkow....to mozesz je wstawic jak wstawiasz posta/odpowiedz...to masz na dloe..wstaw obrazek..ale..

mozesz go wstawic go ze swojego dysku...ale bedzie widoczny tylko jak bedziesz zalogowany na forum....

albo mozesz go wrzucic gdzies na server...i wtedy bedzie widoczny non-stop...chyba ze server padnie

a jak wrzucić na serwer??

[quote]
2004-08-17 11:31:51, sFiatowiec pisze:
a swoją drogą, podpowioedzcie panowie jak wstawiać obrazki bezpośrednio do postów... Bóg zapłąć w dolarach..

kruszynka cool!

WITAM
zapraszam wszystkich na stronkę
MALUCH OFF ROAD
sciagnijcie filmik i zobaczcie co maluch potrafi w terenie
pozdrawiam
Wasior

[ wiadomość edytowana przez: MALUCH-OFFROAD dnia 2004-11-20 23:53:21 ]

noo jestem pod wraznieniem niezle naprawde niezle

Dla leniwych zresztą tak sie powinno wklejać linki

Dzięki
jestem początkujacy, wybaczcie

No no Terenowe kaszle w 3mieście!! Tego nie było, no i rafineria jakaś taka mi znana Słuchajcie może jakiś śnieżny spocik??;]

no i poligon na morenie... Moje rejony... tez tam brykam swoim of-roadem

a może coś takiego: (małe trochę)

pozdro