| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-07 09:53:42 Więc ustalilismy z Miniem że ja ja jednak dokoncze. W sumie to mnie zmusił.....
Wiec jezeli byliscie na jakiejs imprezie tuningowej , a nie ma fotek na stronie to nagrajcie to na cd i mi podrzuccice. Mamy jeszcze b. duzo miejsca na strone. Wgrałem to co miałem na dysku i niestety na tym koniec. Zlot amerykanców , modlitwy itp ... Swoja droga fotki z modlitw sa ale tylko na hasło .... Musze dopracować to dokładnie... Adres strony znacie - w piatek postaram sie wgrac nową porcje zdjęć i nową skóre. Wgrałem cokolwiek na szybko ale to jest do zmian ... Przy okazji rusza dział klubowicze . Niech kazdy przygotuje spis modyfikacji izdjecia auta ... Podobnie Fani - tak oni tez będa na naszej stronie lista modyfikacji auta.- na www beda tylko ci z przerobionymi autami . Pozdrawiam CZUCZU |
USA1 (S) Moderator vw Stalowa Wola | 2004-12-07 11:18:34 Podwioze Ci materialy na weekendzie |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2004-12-07 13:37:56
Co do tych zdjec to moge i ja wstawic Narazie auto jest w stanie orginalnym no moze poza audio ale to tez nie najlepsze bo 6 glosnikow jak cos to moye w niedyiele wzsle ci na meila to sam ocenisy cyz sie nadaja poydro dla calego KTSW |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2004-12-07 16:38:32 tez mam czuczu troche tego materiału moze sie cos pzryda ci jeszcze jak cos to sie odezwij na gg jak mozesz jak nie to ja sie odezwe pozdro |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-07 17:37:25 To podrzucajcie mi to w miare mozliwosci...
A co do wygladu to wgrałrem na razie bazowy . a co dowygladu starej ktsw to odpada bo sobie zrobilem z ktsw moja strone. |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-12-07 20:50:02 HEHEHE no i znowu wyjdzie ze go wafelkiem przekonalem Czu fajnie ze zrobisz do konca i ze bedziesz sie nia opiekowal bo i to wchodzilo w gre |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-07 21:09:04 Nie mam pomysłu na grafike. napewno porobie Buttony kolejne bo ten tekst mnie wkurw....... niebieski wiec bedzie kazdy zlot miał osobny przycisk.
Ale nei mam pomysłu na logo klubowe itp itd ... Po prostu mnie to nie kreci a w swojej stronie nie zmienie teraz wizuala zeby przywrócic na ktsw. |
GEOO User stalowa wola | 2004-12-07 21:14:22 a czu jeszcze takie zapytanie czy mozna dac na dole strony z zdieciami przycis przechodzienia na nastepna strone bo trzba przewijac jak sie całosc oglada tak dla wygody jak od góry lecisz to pózneij leiej/szybciej oprzejsc do nastepnej to tak z moje strony mam nadzieje ze szybo powistanie wpełni strona |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-12-07 21:24:59 Hmmm w sumie to sie i sie nie da. Da sie ale musialbym przerobic kilkadziesiat htmlów który robil program dlatego wole nei ruszac bo one sa niepewne. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-12-14 02:09:21 Hey Czu, jak mozesz to wrzuc na stronke banner orkiestry: ten. Juz nie chodzi o caly ten zlot, ale skoro mamy spora ogladalnosc to wrzucic nie problem, na czas grania. Pozdr |
USA1 (S) Moderator vw Stalowa Wola | 2004-12-14 02:27:15 hej Czu. plytki leza u mnie na chacie i czekaja na Ciebie. Niestety nie mialem czasu zeby je podrzucic. Jesli jesttes dalej zaintreresowany to podjedz a ktos Ci je da napewno |
fulco r. megane 1.4 Nisko | 2004-12-28 00:22:49 fajnie ze jest strona, ja tylko mam czas to tu zagladam ale szkoda troche ze: zlot jesienny 2003 wygral pewien czerwony maluch, ktorego nie ma na zadnym zdjeciu w tej galerii! wedlug mnie to.... chetnie bym nawet ogladnal najlepszy przejazd w formacie .avi |
Guzol User Bmw E-36 coupe Stalowa Wola | 2005-01-06 22:43:56 strona to podstawa !!! ale niestety ja nie mam zadnych fotek ani filmikow
pozdrowionka: guzełek z pentelkom |