Materiały na stronę.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc ustalilismy z Miniem że ja ja jednak dokoncze. W sumie to mnie zmusił.....
Wiec jezeli byliscie na jakiejs imprezie tuningowej , a nie ma fotek na stronie to nagrajcie to na cd i mi podrzuccice. Mamy jeszcze b. duzo miejsca na strone.

Wgrałem to co miałem na dysku i niestety na tym koniec.
Zlot amerykanców , modlitwy itp ... Swoja droga fotki z modlitw sa ale tylko na hasło .... Musze dopracować to dokładnie...
Adres strony znacie - w piatek postaram sie wgrac nową porcje zdjęć i nową skóre.
Wgrałem cokolwiek na szybko ale to jest do zmian ...

Przy okazji rusza dział klubowicze . Niech kazdy przygotuje spis modyfikacji izdjecia auta ... Podobnie Fani - tak oni tez będa na naszej stronie lista modyfikacji auta.- na www beda tylko ci z przerobionymi autami .
Pozdrawiam CZUCZU

Podwioze Ci materialy na weekendzie

czu ja mam te wszystkie filmiki co kiedys mi je zgrałes to jak cios powiedz to z dyskiem wpadne plus do tego jeszcze troche zdiec z modlitw mam i z bemowa i rzeszowa z car audio i jeszcze kilka wiec jak cos to powiedz wsumie teraz jestem troche chory wiec nie wiem odezwij sie na gg

Cytat:
Przy okazji rusza dział klubowicze . Niech kazdy przygotuje spis modyfikacji izdjecia auta ... Podobnie Fani - tak oni tez będa na naszej stronie lista modyfikacji auta.- na www beda tylko ci z przerobionymi autami .
Pozdrawiam CZUCZU

Co do tych zdjec to moge i ja wstawic
Narazie auto jest w stanie orginalnym no moze poza audio ale to tez nie najlepsze bo 6 glosnikow
jak cos to moye w niedyiele wzsle ci na meila to sam ocenisy cyz sie nadaja
poydro dla calego KTSW

no no no strona jest zajebista widac ze byla robiona przez 2 lata pewnie pomagal znajomy z wp.pl ktory mial maczac w tym palce Juz lepsza byla pierwsza stronka ktora byla z 2 lata temu. Czuczu nie ma co ale z ciebie haker
No dobra ja tam stronek robic nie umiem ale mam znajomego ktory za $ robi swietne stronki. Niewiem czy dalej robi bo nie widzialem go z pol roku. Wystarczylo napisac: nie umiem robic strony szukam kogos kto by sie tym zajal. Ja bym napewno wtedy pomogl. Jak dla mnie big rotfl

tez mam czuczu troche tego materiału moze sie cos pzryda ci jeszcze jak cos to sie odezwij na gg jak mozesz jak nie to ja sie odezwe pozdro !!!

To podrzucajcie mi to w miare mozliwosci...
A co do wygladu to wgrałrem na razie bazowy .
a co dowygladu starej ktsw to odpada bo sobie zrobilem z ktsw moja strone.

Cytat:
2004-12-07 15:19:16, Rapcio pisze:
no no no strona jest zajebista widac ze byla robiona przez 2 lata pewnie pomagal znajomy z wp.pl ktory mial maczac w tym palce Juz lepsza byla pierwsza stronka ktora byla z 2 lata temu. Czuczu nie ma co ale z ciebie haker No dobra ja tam stronek robic nie umiem ale mam znajomego ktory za $ robi swietne stronki. Niewiem czy dalej robi bo nie widzialem go z pol roku. Wystarczylo napisac: nie umiem robic strony szukam kogos kto by sie tym zajal. Ja bym napewno wtedy pomogl. Jak dla mnie big rotfl

Ales go Rapcio podsumowal
Zreszta poczekajmy na efekt koncowy ,Pozdro

HEHEHE no i znowu wyjdzie ze go wafelkiem przekonalem

Czu fajnie ze zrobisz do konca i ze bedziesz sie nia opiekowal bo i to wchodzilo w gre

Nie mam pomysłu na grafike. napewno porobie Buttony kolejne bo ten tekst mnie wkurw....... niebieski wiec bedzie kazdy zlot miał osobny przycisk.
Ale nei mam pomysłu na logo klubowe itp itd ... Po prostu mnie to nie kreci a w swojej stronie nie zmienie teraz wizuala zeby przywrócic na ktsw.

a czu jeszcze takie zapytanie czy mozna dac na dole strony z zdieciami przycis przechodzienia na nastepna strone bo trzba przewijac jak sie całosc oglada tak dla wygody jak od góry lecisz to pózneij leiej/szybciej oprzejsc do nastepnej to tak z moje strony mam nadzieje ze szybo powistanie wpełni strona

Hmmm w sumie to sie i sie nie da. Da sie ale musialbym przerobic kilkadziesiat htmlów który robil program dlatego wole nei ruszac bo one sa niepewne.

Hey Czu, jak mozesz to wrzuc na stronke banner orkiestry: ten. Juz nie chodzi o caly ten zlot, ale skoro mamy spora ogladalnosc to wrzucic nie problem, na czas grania. Pozdr

hej Czu. plytki leza u mnie na chacie i czekaja na Ciebie. Niestety nie mialem czasu zeby je podrzucic. Jesli jesttes dalej zaintreresowany to podjedz a ktos Ci je da napewno

fajnie ze jest strona, ja tylko mam czas to tu zagladam ale szkoda troche ze: zlot jesienny 2003 wygral pewien czerwony maluch, ktorego nie ma na zadnym zdjeciu w tej galerii! wedlug mnie to.... chetnie bym nawet ogladnal najlepszy przejazd w formacie .avi

strona to podstawa !!! ale niestety ja nie mam zadnych fotek ani filmikow
pozdrowionka: guzełek z pentelkom