Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2009-05-07 13:33:10 Tutaj jest ogłoszenie |
![]() Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2009-05-07 14:59:12 Znaczy obejrzeć na żywo ![]() Do poniedziałku będzie obejrzany, |
![]() SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2009-05-07 15:01:04 tylko jedno ale
raczej malo prawdopodobne ze to jest 90 rok 89 to tak |
![]() Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2009-05-07 15:10:58 Może koleś wpisał datę pierwszej rejestracji a nie produkcji, często tak robią, pojedziem zobaczym, toż to prawie Omega A ![]() |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2009-05-07 15:57:43 Dzięki, to dajcie znać co i jak.
My niestety zostaliśmy bez Omegi na razie, więc ojciec rozgląda się za senatorem. |
![]() zibik3 LOB NET MEMBER Opel Omega B/sedan Szczecin | 2009-05-09 18:43:27 Senator obejrzany i jak na ten rok jest naprawdę zadbany, rudy na nadkolach i dżwiach. Silnik suchy żadnych wycieków oleju pracuje bez zażutu tylko na LPG , na Pb szarpie . przebieg na liczniku ok 320000Km http://picasaweb.google.pl/zkupnicki/Senator?authkey=Gv1sRgCMqP0fy9spLyQA |
![]() Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2009-05-09 18:46:47 Ok. Byłem zobaczyłem,
na plus - stan bardzo dobry jeśli chodzi o rdzę, bo na podwoziu jej nie praktycznie nie ma, kielichy czyste, bagażnik czysty, znaczy bez rdzy ![]() - silnik i osprzęt suchy, bez niepokojących dźwięków, - wnętrze zadbane, - dwa amortyzatory nowe na tył jako dodatek, - działa klimatyzacja - rocznik 1990 - gaz działa, - butla do 2013, - nie wygląda na bite, jak dla mnie - cyfrowy zegar, - szyberdach nie cieknie na minus - opony zimowe i to trochę zjechane, - pęknięta szyba (ale kobieta zjechała z ceny o 300) - podgrzewane siedzenia nie działają - elektryczne szyby działają z przodu, z tyłu jak chcą, przypuszczam zastały mechanizm, - jakieś tuningowe lampki niebieskie na dywaniki ![]() - gaz trzeba poprawić bo coś wysadza dolot gumową rurę, - pada pompa paliwa, albo regulator ciśnienia bo nie jedzie na wysokich na benzynie, - dwie kontrolki się palą na desce abs i od klocków ale licznik był przekładany ze starego senatora i pewnie nie podłączyli, - trochę drzwi do malowania, bo były malowane przez pasjonata amatora, - tylnie lampy popękane ale ma zapasowe ponoć, W katalogu Zdjęcia/Wiktorz/senator jak się wgrają to masz parę fotek i filmik z jazdy, dźwięk silnika czysty równy nic nie przerywa, Konkluzja Zadzwiająco dobry stan jak na ten rocznik, do drobnych poprawek blacharskich i elektryczno gazowych, mechanicznie praktycznie bez zarzutu. Jak dla mnie warto wziąść. Babka jest układna bo po kolei składa wymówienia w pracy, przedszkolu itd. bo Norwegia czeka, |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2009-05-10 00:17:47 Wielkie dzięki chłopaki. Szacun dla Szczecina jak zwykle. |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2009-05-18 11:16:32 No i pipa.
Byliśmy na jutro umówieni na odbiór samochodu, niestety babka zaczęła coś kręcić i się wycofała ze sprzedaży. |