MotoNews.pl
11 Prośba o obejrzenie - Szczecin (231645/72) - NT

Prośba o obejrzenie - Szczecin

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tutaj jest ogłoszenie

Znaczy obejrzeć na żywo
Do poniedziałku będzie obejrzany,

tylko jedno ale
raczej malo prawdopodobne ze to jest 90 rok
89 to tak

Może koleś wpisał datę pierwszej rejestracji a nie produkcji, często tak robią, pojedziem zobaczym, toż to prawie Omega A

Dzięki, to dajcie znać co i jak.
My niestety zostaliśmy bez Omegi na razie, więc ojciec rozgląda się za senatorem.

Senator obejrzany i jak na ten rok jest naprawdę zadbany, rudy na nadkolach i dżwiach. Silnik suchy żadnych wycieków oleju pracuje bez zażutu tylko na LPG , na Pb szarpie . przebieg na liczniku ok 320000Km http://picasaweb.google.pl/zkupnicki/Senator?authkey=Gv1sRgCMqP0fy9spLyQA

Ok. Byłem zobaczyłem,
na plus
- stan bardzo dobry jeśli chodzi o rdzę, bo na podwoziu jej nie praktycznie nie ma, kielichy czyste, bagażnik czysty, znaczy bez rdzy , pomijając ranty drzwi (ale rdzy jest równie mało) i nadkola,
- silnik i osprzęt suchy, bez niepokojących dźwięków,
- wnętrze zadbane,
- dwa amortyzatory nowe na tył jako dodatek,
- działa klimatyzacja
- rocznik 1990
- gaz działa,
- butla do 2013,
- nie wygląda na bite, jak dla mnie
- cyfrowy zegar,
- szyberdach nie cieknie

na minus
- opony zimowe i to trochę zjechane,
- pęknięta szyba (ale kobieta zjechała z ceny o 300)
- podgrzewane siedzenia nie działają
- elektryczne szyby działają z przodu, z tyłu jak chcą, przypuszczam zastały mechanizm,
- jakieś tuningowe lampki niebieskie na dywaniki
- gaz trzeba poprawić bo coś wysadza dolot gumową rurę,
- pada pompa paliwa, albo regulator ciśnienia bo nie jedzie na wysokich na benzynie,
- dwie kontrolki się palą na desce abs i od klocków ale licznik był przekładany ze starego senatora i pewnie nie podłączyli,
- trochę drzwi do malowania, bo były malowane przez pasjonata amatora,
- tylnie lampy popękane ale ma zapasowe ponoć,

W katalogu Zdjęcia/Wiktorz/senator jak się wgrają to masz parę fotek i filmik z jazdy, dźwięk silnika czysty równy nic nie przerywa,

Konkluzja
Zadzwiająco dobry stan jak na ten rocznik, do drobnych poprawek blacharskich i elektryczno gazowych, mechanicznie praktycznie bez zarzutu. Jak dla mnie warto wziąść. Babka jest układna bo po kolei składa wymówienia w pracy, przedszkolu itd. bo Norwegia czeka,

Wielkie dzięki chłopaki. Szacun dla Szczecina jak zwykle.

No i pipa.
Byliśmy na jutro umówieni na odbiór samochodu, niestety babka zaczęła coś kręcić i się wycofała ze sprzedaży.