81SF-6A768-AD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam prosbe do klubowiczow....
moze ktos z was ma taka plastikowa czarna puszke ktora sie mocuje do obudowy filtra powietrza w 1,6 cvh a do ktorej wchodzi odpowietrzenie klawiatory i ssanie powietrza z kolektora ssacego... nie wiem jato sie nazywa, ale ulamal mi sie ten smok na ktory sie wklada wezyk z ssania kolektora. jej numerek to: 81SF-6A768-AD
wazna sugestia... byly tez takie ktore mialy tylko odpowietrzenie klawiatury bez tej czesci ktora mi sie ulamala.....

Problem w tym, że pewien program nie widzi tego numeru części...

wiesz Wilku... to numerek bezposrednio spisany z czesci... a w sklepie powiedzieli mi za ta czesc 57 zl
za czarna plastikowa puszeczke
jesli chcesz zobaczyc o co mi chodzi, wysle ci fotke.... co ty na to?

Mniej więcej orientuję się osso chosi, ale dawaj fotkę.

poszlo wilku na twojego maila.... swoja droga moze jestes w stanie ta fotke tu zamiescic?

Łobaczym.

Rzeczony filterek odpowietrzenia skrzynik korbowej...

tak, dziala jako filterek, ale nie wiem czy tak sie fachowo nazywa... na dole brakuje ulamanej czesci.... na ktora sie naklada wezyk, ktory idzi do kolektora ssacego.

Juz w mailu odpisałem

hmm.. nikt nie ma??

aby watek mi nie uciekl, przypomne sie i pytnie
ma ktos moze takie cus???

ja powiem, że też duszo szukałem, ponieważ mi też ułamał się wężyk, ale idący od pokrywy. W każdym razie, jakoś go tam podkleiłem i narazie się trzyma. Też nie mogłem tego dostać. Chyba że zamówić w sklepie, bo na stanie to żadko ktoś ma.Pytałem w Krakowie, i ceny to różnie, zależy jaki sklep, ale tak od 50-do nawet 100 mi jeden koleś powiedział.

mi powiedzieli 57zl... i chyba zwariowali ze tyle dam!! narazie wsadzilem tam kawalek rurki i poxiline, ale jako ze jestem pedant, przeszkadza mi to

i znow sie przypomne bo mi watek umrze
ma ktos moze w poblizu jakis zlomowiec na ktorym szlo by to dostac???
OGROMNE PLEAS

Liked, już Ci pisałem w tej kwestii, wytrzymaj do przyszłego tygodnia...

aaaaa.... tego juz nie powiedziales
podaj mi na priva cene

Dużo + VAT

Next week po prostu mam Matki Boskiej pieniężnej i kupię sobie bawełnę na odpowietrzenie

ufff....... to mi ulzylo, bo jak koszta przesylki by do tego jeszcze doszly, to bym juz nie wyrobil finansowo

hm... ale to jest filtr, ktory sie wymienia razem z filterm powietrza co 40tys wg. haynesa, wiec nie wiem czy kupowanie tego elementu ze szrotu to dobry pomysl

Squadak, powiem Ci tak. To puszka z zaworkiem i kawałkiem poliuretanowej gąbki, którą można wyczyścić (przynajmniej mi się udało), dlatego kupowanie IMO uważam za bezsensowne wydawanie pieniędzy.