126 male pytanko o podstawke ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec tak wujek mi dorobil podstawke pod gaznik maluchowski ( bedzie tez pod gaznik zastawy robiona ) ale teraz jest pytanie czy ta p[odstwak aniejest zaduza , gdyz ma 40mm wysokosci aona jest tak zrobiona ze przychodzi na podstawke maluchowska ( ta ebonitowa) ?? co wy na to ?? jak za duze toi o ile !!!?? maluchowska ma 20 mm + 40 mm = niebedize zaduzo ??

Ja mam podstawke taką do maluszka to ma 14mm (chodzi o tą dodatkową oczywiscie )wiec niewiem czy ta twoja to niezaduzo........

Ja mam podstawke ok. 30mm i jest lepiej jak bez

Ja mam z turbinki podstawke musialme przyciac od dolu te kolanko dlotowe i przedluzyc ciegno gazu. Moglby i mi dorobic pod gaznik z zastavwy >>??<< ile to by kosztowalo ?

sluchajcie ja musze zamontowac podstawke od gaznika oryginalna !bo ta co jest dorobionba to jest kjopia jej gorenej czesci -- czyli taka jak dol gazniczka!!!!!!! koles kiedys mial turbinke kowalskiego i moiwl ze ciezko mu sie wkladalo gaznik bo chaczyl o polke ta w wewnatrz komory silnika!!! wiec czy takie cos moejhgo niebedzie za duze??
ps. a co do podstwaki pod gaznik zastawy to duze koszta niebe3da !! moze jakies 10 zl !!!!! + koszty waszej wysylki !!!!!! to jest wujek wiec bedzie prawie po gratisie tylko musze mu projekt zrobioc!!!!
ale pomozcie mi z ta podstawka !!niech kazdy zmierzy ile ma od glowicy do gaznika mniej wiecej!!!!!!!

Cytat:
2005-01-09 16:18:45, chrzaniu pisze:
(...) ciezko mu sie wkladalo gaznik bo chaczyl o polke ta w wewnatrz komory silnika!!!(...)

Mysle, ze kilka ruchow mlotkiem powinno zalatwic sprawe

Cytat:
(...) ale pomozcie mi z ta podstawka !!niech kazdy zmierzy ile ma od glowicy do gaznika mniej wiecej!!!!!!!

Zmierzono! Dokladnie 51mm (seryjna+dorabiana)