Białe lampy do poloneza trucka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niewie ktoś gdzie i czy wogule można dostać białe tylne lampy do trucka.

O ile mi wiadomo to tego nikt nie robi, tak samo do kombi i ATU i pierwszych modeli Poloneza. Są do Caro, Fiatów 125. Niektórzy oklejają lampy folią witrażową i powiedzmy że imitacja daje podobny efekt

sam sobie mozesz zesztukować, bo to jest lampa zespolona ale jak byś miał kilka kompletów to z samego kawałka od światła cofania możesz sobie zrobić, wszystkie kwadraciki są identyczne, sklejasz w całośc i masz białą lampę (ochydną ) wolałbym np takie wiecie, a'la Lexus

jak pojedziesz do obi albo castoramy to kupisz za 20-30 pln taki wielki arkusz pleksy z metr na 1,5 i sa rozne od przezroczystych bialych az po matowe i kolorowe. ja bym na twoim miejscu pobawil sie sam, kupil taka plekse biala mat, dal tym matem do srodka a pod spodem albo zostawil oryginalny klosz albo dal kolorowe zarowki. troche roboty i zabawy z dopieszczeniem brzegow i nikt takich nie bedzie mial!!!!!!!!!!!!!!!

polak potrafi wydaje mi sie ze do carowki byl by provlem z takimi zeby zrobic ale dop trucka jak najbardziej wiec troche czasu troche piwa no i pleksy i jechana

Kupujesz sobie folię samoprzylepną witrażową, połysk lub mat - wedle uznania, koloru białego lub folię tzw. - efekt piaskowanego szkła - kolor biały mat, no i oklejasz tym swoje kolosze. Koszt w granicach 25 zł.

no ale do tego sie przp*** a do pleksy mniej bo to juz nie obklejone - hmm jak to powiedzial pan wladza jak pan tego "gowna" nie odkleji to bede ten pana dowod trzmal dluzej w rece niz pan by sobie tego zyczyl

ja odzielam zdanie cyprysa
kupic plekse i zrobic lexusy
naprawde fajnie wygladaja nie wiem jak trucku ale w carusie super
(troche opalarki i zywicy i mozna zdzialac cuda)

doooobra doooobra masz jakieś zdjęcia tych lamp w Caro