Wrażenia po paradzie [FOTY]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam parada była zajebista ... wogóle wszystko spoko wypadło ... a najlepsze jaja to odstawiał Pingu z Rafauu i Minio ) z tym wychodzeniem z samochodu A i pod MDK-iem spoko też było ... czekam na fotki z Parady
jak cośo zapodajcie na maila dj-wizard@o2.pl
-----------Pozdro 4 All ------------------------

Moje wrażenia po paradzie są niezbyt miłe, chociażby z tego względu, że wiadomo co się stało ... na szczęście moje auto nie odniosło większych obrażeń. Nie podobało mi się zachowanie ekipy z ceglastego Matiza o numerze KWU.... było wyraźne polecenie od przezesa żeby nie wyprzedzać ani nie szaleć a oni chyba sobie olali sprawę. Prezes prosił o ładne zachowanie, żeby nie podpaść, żeby pokazać kulture ale jak widać było scyzoryki kieleckie, słowa prezesa mieli głęboko w du***.

Oto fotki wykonane przez kumpla (Lopcio) Parada1

A tu fotki mojego wykonania Parada2

Taaaa i co jeszcze ???
Może każdy chce sobie poogladać foty ... nie jestes sam.
Pomysl o innych troche ............

a najlepiej jak ktos tu walnmie na forum kilka fotek

sory beep niezauwazylem

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-01-09 16:10:57 ]

No teraz są w tym wątku bo ktoś chciał dobrze ale namieszał jeszcze bardziej ....... ehhh

[ wiadomość edytowana przez: beeep dnia 2005-01-09 16:42:58 ]

Po fotkach widze ze bylo ciekawie...
Znowu ktos cos tu namieszal ?
Btw ciesze sie ze klamkajuz zrobiona

Pozdr.

Połaczyłem watki. Wgrywam fotk ina serwer . Wszystkie jakie znalażłem w sieci leca do mnie !!!!

czucuz moje tesz hcesz bo ja bede usuwal z serwera i jak cchez to moge zostawic jeszcxze na chwile

KTSW
Fotki w dziale galeria zloty 2005

jak ktos chce filmik (nie najlepsze jakosci) to prosze o padanie emiala ( pojemnosc listu musi byc minimalnie równa 15 Mb bo tyle zajmuje )

Jesli ktos chce dostawac cos na maila niech pisze privy!

Mi osobiscie parada sie strasznie podobala. Super ludzie, mnustwo aut, kazdy pooblepiany, super atmosfera, no i switny przejazde. Pokazalismy sie i bylismy w TV, widzial ktos?

Pozdrowionka i bomba byla

ogladalem caly dzien i jakos niemoglem was dojzec

Cytat:
2005-01-09 15:26:30, Beeep pisze:
Nie podobało mi się zachowanie ekipy z ceglastego Matiza o numerze KWU.... było wyraźne polecenie od

Nawet nie pamietam zadnego Matiza
Ale jedno jest pewne: to byla jego ostatnia parada i nigdy wiecej z nami nie pojedzie. Byl spoza klubu!

P.S Ale przyznaj ze mimo tamtego zdarzenia i tak fajnie bylo

Cytat:
2005-01-09 19:02:46, Pingu pisze:

P.S Ale przyznaj ze mimo tamtego zdarzenia i tak fajnie bylo

OK, przyznaje Panie Prezesie: było fajnie mimo tego zderzenia i tego Matiza

Kilka zdjec z komory

ale fajniejsze jest to zes zoom zaszlała juz swoje studio a tyc nie mówiłes ale jestes

parad udała sie znakomicie mam nadzije ze wiecej takich parad czeka nass w tym roku oczywiscie w całym gronie klubowym pozdro!!!!!!

Cytat:
2005-01-10 09:57:12, GEOO pisze:
ale fajniejsze jest to zes zoom zaszlała juz swoje studio a tyc nie mówiłes ale jestes

A myslisz Krzys ze na czym skreca dla nas klipy zoomusss . Mowiles cos kiedys o swedzeniu paluszkow do robienia nowego, takze panowie zgrywac materialy, wysylac, a ja juz czekam z niecierpliwoscia . Strzaleczka

.... wrazenia po paradzie? hehe a jakie moga byc jak zwylke zajebichooo bylo full wpas tylko zapomnieli o tablicy rej.. dla pola z napisem "NOWOZENCY" i polo powinien prowadzic ta parade bhebhe o masakra co tu wiecej gadac ... poprostu bylo luxxxxx wiecej takich parad !!!! pozdro dla fanow ktsw i loczywiscie klubowiczow

Co tu dużo pisać było zajebiscie!!!!!!!!!!!!