MotoNews.pl

Lusterko Cromodora Astro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam taka prsbe do wlascicieli tego lusterka. Czy kos moglby podeslac mi fotki rozlozonego na czesci Astro? konkretnie chodzi mi o kolory tych wszystkich plastików z wewnątrz i szczegóły mocowania tej blaszki w stopce. Musze z kilku lusterek poskłądać jedno i chce to zrobić po prostu dobrze

A druga rzecz: czy ktoś kojaży lusrerko Galmot na licencji Cromodora? Jest z zewnatrz identyczne, tylko jest z czegoś dziwnego zrobione, jakby odlew żeliwny? Cieżkie wpizdu, a nie zardzewiało... Wie ktoś coś o tym lusterku?

Cytat:
2005-11-10 18:02:26, Julo_ pisze:
Wie ktoś coś o tym lusterku?

jest to lusterko wsteczne zewnetrzne

pozatym ladne

Cytat:
2005-11-10 18:02:26, Julo_ pisze:
Galmot na licencji Cromodora?

Z tego co wiem Galmot nie robił crommodory Polska podróbka crommodory to Pozmot.

Co mówiłeś, bo chyba niedosłyszałem

co do lusterek Cromodory...mam zajefajne ktore jezdza od poczatku...chcialbym zdobyc dodatkowe...na lusterkach mam tylko nr...czy wedlug nr mozna cos odczytac??

Ale to chyba numer lusterka, tzn. numer czesci w ofercie firmy cromodora. tak mi sie wydaje. to kupowalem razem z 2 pozmotami z fotek na ktorych bylo widac ksztalt, myslalem ze to identyko jak astro jest, ale niestety nie, troche inaczej rozwiazane lustro. Mozesz chris obfotografowac swoje lusterko? zapomnialem o najwazniejszym - jak tam jest mocowane lustro? Bo w tym galmocie lustro wlozone jest do takiej plastikowej oprawki i to idzie do obudowy i siada na bolcach, a w astro musi to byc inaczej, tylko cholera jak?
[edycja: poprawki estetyczno-literówkowe]

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-11-10 19:08:58 ]

cyfrowki nie mam ale zaraz chwyce kom...
moje ma lustro w glebi obudowy..w dodatku jest przyciemniane....to moze potwierdzic Adamus...chyba tez posiada fotki...samo lusterko jest przytwierdzone do drzwi...
jak bede mial fotke zapodam

Cacy. Cholerw wywiozlem do garazu jeszcze jedno lusterko, tam jest lustro mocowane przypuszczam ze podobnie jak bedzie w astro. Do obudowy wkladasz lustro i miedzy lustro a obudowe na samym koncu idzie taka uszczelka w ksztalcie grubego paska, cos w rodzaju takiego klina z dosyc elastycznego plastiku? dobrze ja to wykombinowalem?

Ha! A ja zanabyłem ostatnio za 30 pln śliczne Astro
Ale jeszcze nie rozebrałem, żeby zrobić z niego nówkę
Jak rozbiorę, to będę wiedział