Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-11-10 18:02:26 mam taka prsbe do wlascicieli tego lusterka. Czy kos moglby podeslac mi fotki rozlozonego na czesci Astro? konkretnie chodzi mi o kolory tych wszystkich plastików z wewnątrz i szczegóły mocowania tej blaszki w stopce. Musze z kilku lusterek poskłądać jedno i chce to zrobić po prostu dobrze ![]() A druga rzecz: czy ktoś kojaży lusrerko Galmot na licencji Cromodora? Jest z zewnatrz identyczne, tylko jest z czegoś dziwnego zrobione, jakby odlew żeliwny? Cieżkie wpizdu, a nie zardzewiało... Wie ktoś coś o tym lusterku? |
![]() k1cyprys Miłośnik FSO 125p 1972 Kraków | 2005-11-10 18:08:18
jest to lusterko wsteczne zewnetrzne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozatym ladne ![]() ![]() ![]() |
![]() jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-11-10 18:46:53
Z tego co wiem Galmot nie robił crommodory ![]() |
![]() Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-11-10 18:54:49 |
![]() Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-11-10 19:03:21 Ale to chyba numer lusterka, tzn. numer czesci w ofercie firmy cromodora. tak mi sie wydaje. to kupowalem razem z 2 pozmotami z fotek na ktorych bylo widac ksztalt, myslalem ze to identyko jak astro jest, ale niestety nie, troche inaczej rozwiazane lustro. Mozesz chris obfotografowac swoje lusterko? zapomnialem o najwazniejszym - jak tam jest mocowane lustro? Bo w tym galmocie lustro wlozone jest do takiej plastikowej oprawki i to idzie do obudowy i siada na bolcach, a w astro musi to byc inaczej, tylko cholera jak? ![]() [edycja: poprawki estetyczno-literówkowe] [ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-11-10 19:08:58 ] |
![]() Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-11-10 19:10:41 Cacy. Cholerw wywiozlem do garazu jeszcze jedno lusterko, tam jest lustro mocowane przypuszczam ze podobnie jak bedzie w astro. Do obudowy wkladasz lustro i miedzy lustro a obudowe na samym koncu idzie taka uszczelka w ksztalcie grubego paska, cos w rodzaju takiego klina z dosyc elastycznego plastiku? dobrze ja to wykombinowalem? |
![]() Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2005-11-10 19:28:09 Ha! A ja zanabyłem ostatnio za 30 pln śliczne Astro ![]() Ale jeszcze nie rozebrałem, żeby zrobić z niego nówkę ![]() Jak rozbiorę, to będę wiedział ![]() |