Do Wszystkich !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Zwracam sie do wszystkich postujacych Klubowiczów i nie tylko :

jeżeli jest to już możliwe, to udzielajcie końcowych odpowiedzi na zadane pytanie lub wynikły problem !
W chwili obecnej mamy na Forum kilka (jeżeli nie kilkanaście !) tego typu tematów, które zostały rozpoczęte, a nie mają końcowego rozwiązania problemu, czyli odpowiedzi "co to było".
Nikt z nas nie lubi mieć "uszkodzonego" auta i z chwilą wystąpienia usterki działamy raczej błyskawicznie - albo usuwamy ją sami, albo przy pomocy rad udzielanych na Forum albo przy pomocy mechanika.
Dzielmy sie tymi informacjami, bo mogą się one przydać każdemu z nas, nawet jeżeli są to przysłowiowe "duperele" !

Pozdrawiam.

Jak najbardziej jestem za takim właśnie kończeniem każdego tematu. Jeśli udało się rozwiązać problem - piszmy, pomoże to innym. Jeśli nie, też napiszmy chociaż to, że problem niestety nie został usunięty, sprawa dalej aktualna.

Racja, tak jak jest teraz to tylko możemy zobaczyć, że kogoś również nękał taki problem...a rozwiązania problemu brak...

zgadzam sie a potem ja to co sie wam urodzi w dyskusji umieszczam na stronie w dziale "Porady" co wy na to ??

Ja z kolei zauważyłem tu na Forum taką jedną rzecz która mnie trochę drażni...
Mianowicie pojawia się jakiś nowy temat lub pytanie godne uwagi i nagle główny wątek zaczyna się rozmywać poprzez pisanie pierdół nie związanych wogóle z tematem...
Jeśli ktoś ma coś mądrego do napisania to niech pisze a jeśli chce napisać: "ale ładna dziś pogoda" albo "hehehe" to niech lepiej pozostawi takie spostrzeżenia dla siebie i niech "nie brudzi" w temacie....

Cytat:
2003-01-30 21:27:48, Lasombra pisze:
zgadzam sie a potem ja to co sie wam urodzi w dyskusji umieszczam na stronie w dziale "Porady" co wy na to ??

Wyjąłeś mi to z ust .... o to od dawna chodziło!! Może podesle fotki z przeróbki czujnika spryskiwacza to byś zrobił z tego coś..?

jasne w wolnej chwili pomiedzy terminami pierwszymi egzaminow a poprawkami

Generalnie powracają tematy, które bywały już szeroko rozpatrywane i czasami trudno je odtworzyć w 100% na nowo. Więc trzeba coś wymyśleć, aby osobie nowej na forum przypadkiem nie odpisać,-że coś już było i niech sobie poszuka-.
Dobrze by było przenieść okienko wyszukiwarki w miejsce bardziej widoczne.

Jesli chodzi o sprawy bieżące, to według mnie każdy jest dobry w pewnym zakresie nabytej - wydzielonej wiedzy o espero na swój sposób. Z tego powodu im nas więcej będzie na tym forum, tym będziemy się nawzajem uzupełniali w szerszym marginesie problemów.

Prawdobodobnie część z postów nie zostało "zamknietych" z dwóch powodów ;
1 - brak konkretnych dalszych informacji, pomysłu na zagadnienie,

2- osoba "potrzebujaca" nie zdała relacji końcowej z "użycia" porad.

Raczej ( chyba ) nie chodzi o to, że ktoś wie, a mu się nie chce odpisaś.

Druga sprawa jak napisał Łukasz, czasami zadane tematy gubią wątek, gdzie przy większej liczbie wpisów główny temat się zamazuje ustepując pola innemu.