Jakie świece do bmw 525 rok 89 na gaz??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie,jakie świece polecacie,i ile kosztuje sztuka?Pozdrawiam

Co sądzicie o tych świecach???
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=37587017

Ja mam w obu autach swiece NGK i jestem zadowolony. Zadnych problemow na benie i na LPG. Do Fiata kosztowaly nie pamietam ile (ale chyba raptem 10zl/kpl drozej niz Iskry), a do BMW 100zl/kpl, ale tu mam 2-elektrodowe.

dobre swiece jednoelektrodowe........

ja jeźdze na tych brisk silver i nie ma żadnych problemów(podobno NGK lepsiejsze,ale na te nie narzekam......

pozdr

Wiecie, swiece to wazny element, ale nie wolno przeginac! NGK, czy Brisk, a nawet nasza Iskra to porzadne firmy. Jak jezdzilem na Iskrach to tez bylem zadowolony (poza Iskrami do gazu).

Chyba kupię briska jednoelektrodowe,jak dostanę u mnie w mieście takie(są tańsze od NGK) a nie będzie pomiędzy nimi widoczniej różnicy w użytkowaniu przynajmniej tak mi się zdaje

No to kup. Pochwal sie tylko jak Ci autko chodzi i ile zaplaciles.

Ok jak tylko je kupie to "pochwale się" o ile jest będzie czym się chwalić.Pozdrawiam

A MOZESZ MI POWIEDZIEC JAKA MASZ INSTALACJE LPG BO MAM BMW 525 I I CHCE ZALOZYC GAZOWIE ALE ZASTANAWIAM SIE CZY ZWYKLA CZY SEKWENCJE BO PODOBNO W ZWYKLEJ SA WYBUCHY KOLEKTORA?????

Mam zwykłą instalację i już kilka razy mi wybuchło,skutkiem tego była wymiana( o ile się nie myle to przepływomierza),więc jak masz troszkę więcej pieniędzy to polecam kupno tej nowszej instalacji gazowej bo z nią nie ma ponoć takich problemów.Pozdrawiam