Fiat 127 Rally Team WYMIATA :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak wiec dzisiaj byl rajd. Otwarcie sezonu 2005 i pucharu Kierowca oku 2005 we Wroclawiu organizowane przez Automobilklub Wroclawski. Byly nowe odcinki an Stadionie Olimpijskim i stara poczciwa Naviga i Naviga Bau. Oczywiscie startowalismy naszym fiatem. i.... wygralismy najliczniejsza klase, czyli 3 i zajelismy 3 miejsce w Klasyfikacji Generalnej

Gratulacje !! Tak trzymać !!

ehhh i nic nie mowiliscie wczesniej, ze cos bedzie

ale gratuluje kto byl?

sorka ze nic nie pisalismy wczesniej...ale sami dzien wczesniej sie dowiedzielismy nastepny rajd jest 13 lutego zapraszam do startow i kibicowania naszej sidoemce Steineken mudafucker wytrzymal do konca a teraz po drugim piwie zdycha na lozku za mna takze panowie 13 luty Krakowska 50 od 8 zapisy i jaaaaaaaaaaaaazda

gratulejszon, chetnie bym kiedys z toba polatal w nocy po miesciem ty swoim ja swoim, moce chyba podobne, co ty na to ?

gratki...

hehe no no no - gratulki i z mojej strony

Garsut powiem ci szczerze ze wole sie wyzyc na rajdzie niz szalec po miescie...zreszta ja jezdze 307 a moj brat fiatem. a 307 chyba ciut mocniejszy jest od punto twojego

ps.
Zapraszam na stronke naszego teamu !! WWW.7RALLY.COM

i jeszcze jedno...czy byla by mozliwosc zamieszczenia linka do naszej strony na stronie sqadu? wkoncu czlonkowie z legnicy sie wybijaja

pozdrawiam

elo.. bylem tez tam chopaki jechali naprawde niezle... co do generalki przed nimi byla Astra 2,0 GSI Słowika.. i on nie duzo mial przewaki nad ich fiatem 1,0.. wiecmozna sobie wyobrazic jak zapierd...

Pozdrawiam

Takie porownania sa troche smieszne, bo nawet przygotowany maluch w Kjs'ach moze robic lepsze czasy od imprezy sti i wiele razy tak bylo,szkoda Ebec w takim razie jak cie gdzies spotkam peugotem to troche cie pomecze
Ja nie mam auta zeby jezdzic kjsy a punto mi szkoda zeby katowac

Gratulacje

Garsut powiem ci ze koles ktory jezdzi ta Astra GSI jezdzi zajebiscie i startuje na kazdym kjsie. wiec byc miejsce za nim z niewielka przewaga czasowa to jest naprawde sukces...sam bys zobaczyl jak to zapierdala. dales zle porownanie co do malucha i subaru.owszem maluch potrafi objechac samochody klasy wyzszej ale nie az tak

Tym bardziej gratulacje
Jednak moj przyklad to nie wymysl widzialem nie tak dawno wyniki z jakiegos kjsu.

Gratulki, gratulki A może by tak 127 turbo?? --TUTAJ-- piękny opis z mnóstwem fotografii

Seru czemu nie ale narazie chcemy zrobic 1.3 z fiata 127 wtedy bedziemt wymiatac