Radio LELIWA i piraci drogowi.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trombili wczoraj w radiu że jacys piraci blokowali rozwadowskie Rondo w niedziele wieczorem i nie mozna było wjechac. !!!! Podobno jakies zachodnie furki !!!

Wiecie o tym coś ?????

Trzeba sie zastanowić - nie mozna tego robić jak chcemy byc stowarzyszeniem. Oczywiscie nas tam nie było ale tak mi sie napisało jakby ktos chciał to robić

Ozesz w morde blokowac rondo.
Trzeba miec niezle w glowie...
Mnie by to do glowy nawet nie przyszlo.

No masz racje czu, dobze ze to nie nasz klub...
U nas niema takich warjatow i piratow w klubie.
Normalnie no respekt dla tych kolesi co to zrobili.

Wydaje mi sie, ze to Kolejarze bo cos trabia, ze bede blokowac stacje. Moze na ronda sie przeniesli

To niedopuszczalne, co za piraci to robili ! . A myslalem ze zyje w spokojnym kraju i jestesmy spokojnym spoleczenstwem. To wszystko przez te zachodnie samochody, wlasciciele rodowitych syren i maluchow w zyciu czegos takiego by nie zrobili .
To jest zalosne

Faktycznie jakies debile ..... a jakby sie coś w tym czasie komuś stało i jechałoby pogotowie albo poźarna straż ??? Wolę nie myśleć co by było ...........

Cytat:
2005-01-11 23:11:32, _Gallus_ pisze:
wlasciciele rodowitych syren i maluchow w zyciu czegos takiego by nie zrobili .

rodowite syrenki i maluchy achhh ta technika zachodnia do czego ona doporwadzila ze ronda blokują

Cytat:
wlasciciele rodowitych syren i maluchow w zyciu czegos takiego by nie zrobili

czyzby??

nie mam pojecia kto mogl cos takiego zrobic - adam ma racje to napewno kolejarze a na radzie nie jezdzily samochody tylko pospieszny do wa-wy

Cytat:
2005-01-11 23:11:10, Pingu pisze:
Wydaje mi sie, ze to Kolejarze bo cos trabia, ze bede blokowac stacje. Moze na ronda sie przeniesli

a moze nie kolejarze tylko bojownicy radia maryja oni tez walczą o ks. jankowskiego moze szli pod klasztor i staneli na rondzie

Cytat:
2005-01-12 18:47:48, _borys_ pisze:
a moze nie kolejarze tylko bojownicy radia maryja oni tez walczą o ks. jankowskiego moze szli pod klasztor i staneli na rondzie

tak nawet kase zbieraja przez sprzedawanie gadzetow markowych na allegro radio ma ryja lub na innych stonach druga koszulka od gory

[ wiadomość edytowana przez: Stecyk dnia 2005-01-12 19:18:48 ]

ja słyszałem ze to braciszkowie furami z innego miasta nie mogli trafic do klasztoru naszych

Musza swojego ksiedza prowadzoncego wesprzec finansowo i duchowo z przewaga tego pierwszego przeciez to taki biedny człowiek

Cytat:
2005-01-12 19:11:36, Stecyk pisze:
tak nawet kase zbieraja przez sprzedawanie gadzetow markowych na allegro radio ma ryja lub na innych stonach druga koszulka od gory [ wiadomość edytowana przez: Stecyk dnia 2005-01-12 19:18:48 ]

tak ale przeciez ks. jankowski sprzedaje swoje wina butelka 30zł jest 1 000 000!!! butelek wiec mozna sie nie zle napisc a cała kasa idzie na ołtarz w kosciele w gdansku

jedna zamowoie dla ksiedza pzryda mu sie