GDZIE NASTĘPNY ZLOT?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie!
Jestem Sympatykiem LKP z Oławy. Jakiegoś aktywnego udziału w zyciu klubu niestety nie biorę, ale wierzcie, że ładzianki kocham szczerze. Sam jeżdżę juz trochę wysłużoną siódemką.
Koledzy! Podpowiadam wspaniałe miejsce na zlot na Dolnym Śląsku. Może jest w okolicach Wrocławia jakis klubowicz, który takie spotkania organizuje? Proponuję wielkie parkinki i tor prób obok byłych zakładów samochodowych w Jelczu Laskowicach. Jeśli byliby chętni na takie spotkanie się w tej miejscowości - pomagam w organizacji. To jest deklaracja
Nigdy nie byłem na żadnym zlocie, tylko na takim nieformalnym tzw. tunningowców, właśnie w Laskowicach (stąd pomysł małego zlotu LKP) i nie do końca wiem jak to wygląda. Jeśli są zainteresowani takim spotkaniem, napiszcie mi na maila co trzeba by tam pozałatwiać, namiary na siebie i mozemy zadziałać!!
Nie wiem, czy to ma dla Nas jakieś znaczenie, ale jestem w stanie załatwić na pewno jedno dolnosląskie medium. Największy dziennik na Dolnym Śląsku.
Piszcie, Koledzy, co o tym myslicie?
pozdrawiam!! Szymon.

cze. parking przy ulicy mickiewicza w każdą niedzielę około 20-21.

jak jedziesz od strony jelcza laskowic po minięciu po prawej stadionu olimpijskiego miejsce spotkań będzie po około 100 metrach po lewej. zaraz przy parku szczytnickim

Popieram !!! Zlot na Dolnym Slasku wedlug opisu kolegi Szymona rysuje sie w calkiem przyjaznych barwach - mozna nad tym calkiem powaznie pomyslec na wiosne.

Na wiosne przymierzamy sie do zlotu w mikorzynie (koło konina)....jest piękny osrodek, w koło same jeziora a lotnisko oddalone jest o 10km w kazimierzu biskupim...z tego co sie wstwepnie juz dowiadywałem to takze zjawi sie prasa
Nic jeszcze nie jestr załatwione ale juz powolutku zaczynam sie wdrażać
Jest to centrum Polski wiec wszyscy bedą mieli prawie jednakowa trase.....zlot na dolnym sląsku niestety ale wiąze sie z tym ze wiekszość nie dojedzie .....sam bym sie zastanawiał a co dopiero klubowicze z "północy"

pozdrawiam

konin - wrocław to mniej niż 200km. czekamy na info odnośnie zlotu w Mikorzynie

z Poznania jest "stowka" tez nie moge sie doczekac.. Tym bardziej ze te tereny to naprawde rewelacja.. Niedaleko jezioro Powidzkie.. Czysciutenka woda..

Ogolnie polecam wizyte na pojezierzu slupeckim..

Panowie macie rację Dolny Śląsk nie jest dobry pomysł. Sulejów-Trójmiasto to ponad 6 godzin im dalej tym gorzej, a grupę mam kilkuosobową a każdy by chciał swoim autkiem. Centralna Polska jest najkorzystniejsza. koszt będzie zbliżony dla Polski pn i pd.

Ja mam już wszystko przeliczone Wychodzi 314 km z Gdyni na miejsce zlotu. Paliwko mnie wyniesie jakieś 112,86 zł (przycenie etylinki 4zł ) Damy rade, hehehe.

z W-wy do Konina jakieś 200, ale niestety dwójką... Mario coś wie na ten temat...

Leszek-ale to chyba w jedną stronę z emerycką jazdą

OK, Koledzy, pewnie macie rację. Nie sądziłem, że zlotem zainteresuja się tez ludzie z północnej Polski. Ale jeśli się zainteresowali, to dowód na to, że żeczywiście nieźle się macie z takimi imprezkami.
W Laskowicach w sumie jest kilka miejsc żeby mozna było pospać, ale jakichs innych atrakcji to raczej nie ma... Chociaż myslę, że te parkinki i tor prób... Eh wymarzone miejsce, żeby poszaleć
Ale cóż, jeśli jednak ludzie, którym odległość nie jest tak daleka jak innym chcieliby wpaść na Dolny Śląsk, albopo prostu ludzie z Dolnego Śląska chcieliby odwiedzić Laskowice, to zapraszam, wykombinujemy coś przyjemnego. pozdrawiam/szymon

Szymon tytuł mogłeś dać spot regionalny a nie zlot.

Cytat:
2004-09-24 00:13:13, Grzesiek pisze:
Leszek-ale to chyba w jedną stronę z emerycką jazdą

Założyłem spalanie 9 litrów wachy na 100 km przy cenie 4 zyble za litr. Oczywiście w dwie strony wyjdzie gdzies 230 zł - a to nie aż tak strasznie.

Cytat:
Szymon tytuł mogłeś dać spot regionalny a nie zlot.

Ale kolega chcial zaproponowac miejsce dla zlotu ogolnopolskiego

Patrzałem na mapę, ten Mikorzyn wydaje siem całkiem całkiem, bliżej niż do sulejowa, nie trza jechać przez Uć , mam nadzieję, że ośrodek lepsiejszy niż w Sulejowie

zmienilem tytul watku na konkretniejszy.

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2004-09-24 13:47:01 ]

mi pasuje mikorzyn. mam rodzinę w koninie

hej, więcej luzu... jeszcze nie wszystkie fotki obejżałem z Sulejowa, a wy już następny zlot robicie
do kwietnia jeszcze sporo czasu...

Jedyny Mikorzyn jaki znalazlem na mapie drogowej znajduje sie kilka kilometrow w bok od trasy Kępno - Gorzów Wielkopolski. Zax czy to ten Mikorzyn, ktory mialby nas goscic na wiosne ? Jesli tak to ja reflektuje

Misiek Mikorzyn znajduje sie ok 12km od konina

Mi ten Mikorzyn odpowiada, trasę znam (choć samego miejsca nie), itd.
Trochę faktycznie wcześnie jeszcze, ale co tam... jak temat wywołany, to czemu go nie kontynuować .

A ja akurat jestem dziś w Poznaniu. Byłem wczoraj na targach, widziałem się też z Lewym - facet ma pracę mlekiem (a w domu - zapewne i miodem) płynącą .
Byłoby fajnie, ale, że zostałem dziś wystawiony przez gościa, który chciał kupić moją przyczepę campingową, a następnie odwołał przyjazd, bo cośtamcośtam (normalnie wracałbym do Wawy wczoraj, bo... tam jest lepsza pogoda, a tak specjalnie zostałem na noc w Pyrlandii ), to humor mam zepsuty i nawet miś się nie będzie chciało zobaczyć po drodze tego Mikorzyna .