XIII Finał WOŚP (Kraków) - zapraszamy !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tradycyjnie już, jak co roku, na początku stycznia przeprowadzany jest Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. I tym razem nie mogło zabraknąć rajdowych akcentów. Automobilklub Galicyjski wraz z Klubem Rajdowym Rally Kraków organizuje imprezę rajdową na rzecz WOŚP. Patronat medialny nad całą akcją objęła Gazeta Krakowska.

Wszystko rozpocznie się w niedzielny poranek 9 stycznia o godzinie 9. Na terenie Maxi Schrottu, przy ulicy Centralnej w Krakowie, ustawiona zostanie próba sportowa. W kręciołku startować będzie mógł każdy, kto posiada samochód oraz żyłkę rajdowca. Zawodnicy będą rywalizować ze sobą w poszczególnych klasach. Do pokonania kierowcy będą mieli trzy przejazdy, z czego liczone będą dwa najszybsze. Wpisowe wynosi 25zł, oprócz tego możliwe będzie wykupienie dodatkowego przejazdu (nie będzie on brany pod uwagę w klasyfikacji zawodników).

W trakcie trwania kręciołka, na placu zostaną wystawione rajdówki. Można je będzie obejrzeć z bliska, a także zasiąść po stronie kierowcy lub pilota. Co odważniejsi będą mogli posmakować rajdowej jazdy na prawym fotelu z kierowcami Automobilklubu Galicyjskiego. Przejażdżka będzie możliwa po wrzuceniu pieniążka do skarbonki wolontariusza. Wśród kierowców AG zobaczymy między innymi: Grzegorza Harlosa, Pawła Kopacza, Adama Manikowskiego, Łukasza Siekierkę, Mirka Włodarczyka oraz Łukasza Witka.

Na miejsce imprezy, ze sztabu Gazety Krakowskiej, zostaną wysłani wolontariusze. Cały dochód z imprezy zostanie przeznaczony na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Sponsorem imprezy jest firma Project XS (www.projectxs.pl), która dla zwycięzców w każdej z klas ufundowała bezpłatny pomiar samochodu na hamowni, oraz za 2 i 3 miejsca w klasach, odpowiednio 60 i 40% zniżki na w/w usługę.

Zapraszamy wszystkich chętnych! Wyjątkowa, rajdowa atmosfera oraz dreszczyk emocji gwarantowany. Po zakończeniu kręciołka dla najlepszych w klasie przewidziane dyplomy.

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2005-01-04 19:27:58 ]

Jak się uda zebrać pieniążki to wystartuje a jak nie to pewnie bede jako kibic

Ho Ho!!! Projekt XS się rozkręca
To dopshe
Pewnie się pojawię, oczywiście jak zwykle jako kibic
Yankee weź ze sobą gazetkę
Pzdr

No wreszcie bo juz zarosła powoli wezme

bede moim rozpadem jako kibic ofcorse

o ile mi nic nie wypadnie to sie zjawie!
zapowiada sie maly spocik z tego co widze...

Nic nie potwierdzone - moze jako co-driver Bede

No i ja kibicowac tez bede

przypuszczam ze i ja bede w roli kibica tym razem wiec w koncu pogadamy chlopaki

A jak bede kwestował

Ja tez postaram sie byc i startowac

jak wstane po studniowce to bede napewno

bedem narreszcie

Witam
Ja tez sie wybieram.
Strumien juz zamontowany, jeszcze tylko auto do holowania zalatwic i bede.
Mysle ze bedzie fajna impreza

ja bede ale mam studniowke wiec ja sie zwleke to bede ale jako kibic bo moje auto niezbyt sprawne

pozdrawiam

czesc wam jest szansa zebym sie z kims zabral? bo obecnie nie mam na 3 dni autka a zabardzo nie wiem w ktorym to miejscu dokladnie jest

ul, Centralna 53

chłopaki tu mar
weżcie grila !!!!!!!!!
ekipa from sosnowiec zawita nowym antyburakatorem

grilll!!!!rewelacja!!!!!

qwa qwa

nie chce mi sie jechac tyle hektarow po to zeby pobyc tam 30 min

inaczej bym pojechał

mam nadzieje ze dobra zabawa