Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-01-12 23:02:45 mi by sie nie chcialo w to bawic, a tanie to chyba nie jest chociaz nie spotkalem sie z zestawem takich spryskiwaczy do kupienia a w koncu raz dziennie mozna poswiecic 2 husteczki zeby przetrzec lampy ![]() |
![]() Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-01-12 23:47:31 Hmm ja miałem i mam, jest to więcej bajer, chociaż zimą raczej ich nie czyściłem i zawsze dobrze świeciły. Czy warto zakładać jak nie ma hmm raczej nie, szkoda kasy, ale to już Twój wybór. Nie łatwo dostać takie urzywane, chociaż potrzebny silniczek, zbiornik i sproskiwacze, no i troszkę węża oraz troszkę umiejętności w dziedzinie elektryki aby to dobrze podłączyć. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2005-01-13 10:12:59 Jak najbardziej można kupić taki zestaw do E34.
Jest to BMW 82 19 9 404 445 i kosztuje około 1500 zł. Komfort kosztuje. |
raffat E34 520i, E39 528i Wrocław | 2005-01-13 10:40:11 Witaj!
Jesli chcesz zalozyc halogeny do e34 to kazda 5 jest wyposazona w instalacje pod halogeny. W srodku podpinasz tylko wlacznik do halogenow, wkladasz zaroweczke do zegarow i to wszystko. Reszta znajduje sie w komorze silnika. Zdejmij plastiki zabezpieczajace lampy od wewn silnika, poszukaj tam zwinietej wiazki przewodow, zabezpieczonej na koncu zazslepka we wtyku. Bedzie to niedaleko lamp. Rozwiajsz i ciagniesz do zderzaka. To wszystko, masz juz instalacje do halogenow ![]() A masz ja na pewno, kazdy model, nawet najbiedniejsza wersja ja ma. Gorzej ze spryskiwadczami, tego juz nie sprawdzalem (podlaczenie pompki i wlacznika w srodku). Powodzenia i pozdrawiam! |
raffat E34 520i, E39 528i Wrocław | 2005-01-13 10:41:41 Witaj!
Jesli chcesz zalozyc halogeny do e34 to kazda 5 jest wyposazona w instalacje pod halogeny. W srodku podpinasz tylko wlacznik do halogenow, wkladasz zaroweczke do zegarow i to wszystko. Reszta znajduje sie w komorze silnika. Zdejmij plastiki zabezpieczajace lampy od wewn silnika, poszukaj tam zwinietej wiazki przewodow, zabezpieczonej na koncu zazslepka we wtyku. Bedzie to niedaleko lamp. Rozwiajsz i ciagniesz do zderzaka. To wszystko, masz juz instalacje do halogenow ![]() A masz ja na pewno, kazdy model, nawet najbiedniejsza wersja ja ma. Gorzej ze spryskiwadczami, tego juz nie sprawdzalem (podlaczenie pompki i wlacznika w srodku). Powodzenia i pozdrawiam! |