MotoNews.pl

E34 Może coś doradzicie ... ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio widziałem e 34 z systemem ( oryginalnym BMW )spryskiwaczy na światła i reflektory p.mgielne - czy jest sens , czy jest wg Was opłacalne zakładanie (dodatkowo) takiej instalacji jesli wczesniej auto nie było w nie wyposażone ??? Co o tym sądzicie ??? Pozdrawiam

mi by sie nie chcialo w to bawic, a tanie to chyba nie jest chociaz nie spotkalem sie z zestawem takich spryskiwaczy do kupienia a w koncu raz dziennie mozna poswiecic 2 husteczki zeby przetrzec lampy chyba ze naprawde jezdzisz duzo w "terenie" i ciagle masz brudne...

Hmm ja miałem i mam, jest to więcej bajer, chociaż zimą raczej ich nie czyściłem i zawsze dobrze świeciły. Czy warto zakładać jak nie ma hmm raczej nie, szkoda kasy, ale to już Twój wybór. Nie łatwo dostać takie urzywane, chociaż potrzebny silniczek, zbiornik i sproskiwacze, no i troszkę węża oraz troszkę umiejętności w dziedzinie elektryki aby to dobrze podłączyć.

Jak najbardziej można kupić taki zestaw do E34.
Jest to BMW 82 19 9 404 445 i kosztuje około 1500 zł.
Komfort kosztuje.

Witaj!

Jesli chcesz zalozyc halogeny do e34 to kazda 5 jest wyposazona w instalacje pod halogeny.
W srodku podpinasz tylko wlacznik do halogenow, wkladasz zaroweczke do zegarow i to wszystko.
Reszta znajduje sie w komorze silnika. Zdejmij plastiki zabezpieczajace lampy od wewn silnika, poszukaj tam zwinietej wiazki przewodow, zabezpieczonej na koncu zazslepka we wtyku. Bedzie to niedaleko lamp. Rozwiajsz i ciagniesz do zderzaka.

To wszystko, masz juz instalacje do halogenow
A masz ja na pewno, kazdy model, nawet najbiedniejsza wersja ja ma.
Gorzej ze spryskiwadczami, tego juz nie sprawdzalem (podlaczenie pompki i wlacznika w srodku).

Powodzenia i pozdrawiam!

Witaj!

Jesli chcesz zalozyc halogeny do e34 to kazda 5 jest wyposazona w instalacje pod halogeny.
W srodku podpinasz tylko wlacznik do halogenow, wkladasz zaroweczke do zegarow i to wszystko.
Reszta znajduje sie w komorze silnika. Zdejmij plastiki zabezpieczajace lampy od wewn silnika, poszukaj tam zwinietej wiazki przewodow, zabezpieczonej na koncu zazslepka we wtyku. Bedzie to niedaleko lamp. Rozwiajsz i ciagniesz do zderzaka.

To wszystko, masz juz instalacje do halogenow
A masz ja na pewno, kazdy model, nawet najbiedniejsza wersja ja ma.
Gorzej ze spryskiwadczami, tego juz nie sprawdzalem (podlaczenie pompki i wlacznika w srodku).

Powodzenia i pozdrawiam!