| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-03-25 00:14:53
coz teraz trzeb wozic ze soba bron albo wygladac dobrze ![]() |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-25 00:24:21 Miales farta. ALe raczej nie szlo o auto, a o lomot.
jakby chcieli zabrac auto, to juz by zabrali. A to bylo bydlo, bijace dla przyjemnosci. Chceli raczej skopac auto i tylek Franca, niz cokolwiek procz radia krasc. Auto zabiera sie grzecznie i uprzejmie. proszĘ, dziekujĘ i te sprawy. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2005-03-25 00:25:33 Franc, ale mam nadzieje ze zglosiles to na policje?. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2005-03-25 00:48:40 Hmmm... Franc, nie potępiam Cie, ale jak wszyscy tak postepuja to własnie dlatego bandytyzm sie szerzy na ulicach, jak policja ma reagować skoro nie ma zgłoszeń, jak już tak się boisz o auto, to zadzwoń anonimowao ze widzisz z okna jak pijana banda np, demoluje jakieś auto, albo maluje sprayem po murze?.. |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2005-03-25 00:53:28 dobra, zadzwonilem i powiedzialem ze widzialem jak chcieli napasc kierowce samochodu wjezdzajacego na parking. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-25 09:56:29 Slusznie Mirek.
DZWONIC!!! okna mojego biura wychodza na przechodnie podworko i rozne fajne i dziwne rzeczy widac... i nie ma dnia zebym nie dzwonil. albo wlam do auta, albo dil.... |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-25 10:37:20 A ja zastosowałem metode Adasco i zadzwoniłem ostatnio na policje widzac debila, ktory wszystkim zajezdzał, olewał siwatła, przepisy itp... Mam nadzieje, ze poskutkowało. |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2005-03-25 12:43:34
dopiero teraz się kapnełeś ze tak trzeba robić
oczywiście że takie sprawy powinno się zgłaszać do MO... ale czy nasze MO sobie z tym poradzi ...
A powiedz mi adasco jaki efekt to przynosi. Spada przestępczość w tym rejonie czy coś takiego. Kogoś juz złapali, odbyła siejakaś sprawa ? Wydaje mi sie, ze chyba nie |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-25 13:03:38
zdziwisz sie, ale tak! Przyklady: -do "nasze" bramy na pietrynie czesciej zagladaja patrole - nawet, jesliwejda, postaja i wypala papieroska - to juz ich widac, rozne mety wiedza, ze "tu moze wejsc pała". -patrole na moiim osiedlu chadza tam, gdzie powinny, a nie tam, gdzie im wygodniej. Nie mowie, ze to moja zasluga, ale pare razy gadalem se z dzielnicowym i wspominalem, gdzie patrole powinny lazic. Po prost mieszkajac w danym miejscu, znasz "rejony" lepiej niz gliniarz z drugiego konca miasta. - kilkakrotnie juz sprawilem, ze drogowka wyhamowala pirata, zagrazajacego innym. Nie wiem, jakie mieli sankcje, ale chyba sam fakt zatrzymania przez policje i kontroli na chwile ostudzil ich zapedy. moze mam ubeckie nawyki (niektorzy mowia, ze na pewno), ale mysle, ze "porzadki" trzeba zaczynac od swojego malego podworka, malymi sprawami itp. Zycie sklada sie z drobiazgow, ktore dopiero tworza wieksza calosc. wiem, e latwiej jest nic nie robic, sam parokrotnie "odpuszczalem" z lenistwa. Mimio to, lepiej robic male glupotki i bombardowac policje telefonami, niz nie robic nic i potem plakac, ze "radio mi zaj...". Ina koniec apel, sugestia: Zglaszajcie KAZDE, nawet najdropbniejsze zdarzenie, jesli tylko czas Wam pozwala. Kazda kradziez kolpaka, lusterka powinna trafic w papiery. Pozwoli to policji na stworzenie map kradziezy i innych przestepstw czy wykroczen. Robia takie mapy, wierzcie mi. Tylko, zesa one zafalszowane, bo "drobnych" kradziezy czy pobic nikt nie zglasza. A skoro nie ma zgloszen - policja mysli, ze wszystko gra. Trzeba ich uswiadomic, to naprawde rusza dupska. |
onikaaa SYMPATYCZNY GOŚĆ Gdańsk | 2005-03-25 16:19:17 cóz za historia franc a do tego jaki dramatyczny tytuł......
a ja jak wyszłam z psem to był dzik i kto wie co by sie stało gdybym nie skierowała sie w innym kierunku.... chyba założe do tego osobny wątek :p
ps. żeby nie było że jestem totalna ignorantką to tez jestem za dzwonieniem choć jeszcze nie dane mi było takowego telefonu do władz wykonać ![]() |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Poręba | 2005-03-25 20:41:03 ... na parkingu u mnie pod uczelnia w bialy dzien 4-5 gowniarzy chodzi i rozwala szyby w samochodach.... wyciagaja radiaaa, itp. Mi na moich oczach rozwalali zamki... jak podszedlem i zapytalem czy im pomoc bo mam kluczyki to sobie po prostu poszli....
...a co do zglaszania kiedys jak jezdzilem jeszcze "maluchem" wyprzedzalem TIR ktory w momencie jak ja bylem w polowie jego dlugosci zaczal wyprzedzac jauto ktore jechalo przed nim....zepchnal mnie z drogi... odbilem sie od pobocza i wykrecilem 3 baczki na szczescie bezbolesnie dla mnie i dla auta... od razu zadzwonilem na policje zglosilem...podalem numery TIR swoje dane... w ciagu 20 minut na 20 km odcinku drogi pojawily sie 3 radiowozy i kontrolowaly kazdego TIRa |
SylwekTbg2 SYMPATYCZNY GOŚĆ Sympatyk Łady 2107 Tarnobrzeg | 2005-03-25 21:12:12 Ja w tę środę jechałem służbowym seicento i miałem zajście podobne do Qby.
Wyprzedzałem TIRa i kiedy byłem na wysokości kół naczepy jego kierowca włączył kierunkowskaz i zaczął wyprzedzać inny samochód. Dałem po hamulcach i musiałem zjechać jednym kołem na pobocze, a wszystko działo się przy prędkości 120 km/h. Na szczęście pobocze wysypane żwirkiem nie było dużo niższe od jezdni i skończyło się na strachu. Tak więc uważajcie na bezmyślnych kierowców.(że nie powiem inaczej) |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-25 21:18:23
Z opisu wynika, ze mogłeś jechać tam max 100km/h - wynika z tego ze to ty piracisz |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-03-25 21:28:39 A ja zauważyłem, że taki tir boi się jak jedziesz większym samochodem. Większym gabarytowo - to wtedy takim cwaniakiem nie jest, bo wie, że i jemu może się coś stać. Przykład prosty - jechałem z kumplem kiedyś jeepem i koleś w tirze nam zjechał, a nikomu innemu nie zjeźdzał ![]() |
SylwekTbg2 SYMPATYCZNY GOŚĆ Sympatyk Łady 2107 Tarnobrzeg | 2005-03-25 21:50:21 Może myślał, że to jacyś mafiozi jadą? |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-03-25 21:59:47 Eeee no co Ty?
Chociaż kto wie, kumpel dość dziwnie jeździ Prawie tak samo jak wygląda, hehe Do tego przyciemnione szybki Może myślał, że zbieramy "swoje" koleżanki ![]() |