Help- alufelgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich, czy ktos mi powie jaka w espero jest średnica otworu centrującego?? Albo czy alu z tego linka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38728841 - bedą pasowały? Dzięki za pomoc

WYSZUKIWARKA...
a poza tym, to nawet w opisie aukcji masz napisane, ze pasuja do Espero...

nie bardzo rozumiem pasują do espero i do VW miałem dojazdówkę z tej firmy i nie pasowała do mojego musiałem zamienić na inną

wyczytałem gdzieś na forum ze do esperaka otwór centrujacy to 56,5 a tutaj koles podaje 68, no i stad moje pytanie. Czy jesli je wezme to trzeba bedzie cos cudowac z nimi, bo po przerobkach to pewnie i do hamera by pasowały

56,5 .

Cytat:
2005-01-13 14:13:48, nnorbi pisze:
wyczytałem gdzieś na forum ze do esperaka otwór centrujacy to 56,5 a tutaj koles podaje 68, no i stad moje pytanie.

a to, to zaden problem...
looknij np. tu

malin2 przecierz nie od kazdego VW musza pasowac...

no mozna zalozyc te pierscienie centrujace...ale ja zupelnie nie rozumiem czemu nie kupowac od razu pasujacych felg..przeciez te na aukcji abstrachujac od ich watpliwej urody (to kwestia gustu oczywiscie) sa po prostu drogie..te opony od razu bedziesz musial wymienic (chyba ze lubisz uzywane gumnki)i jesli nie masz swoich 15stek to jeszcze 1000zl musisz dorzucic..wg mnie ponad 8 baniek za uzywane alusy to sporawo naprawde za 1000 mozna juz probowac okazyjnie kupowac nowe

a takie felgi popasuja?
jakie powinno byc et?
dzieki

Cytat:
2005-01-15 16:45:07, iampinki pisze:
a takie felgi popasuja? jakie powinno byc et? dzieki

35-37 zeby kola byly mniej wiecej na rowno z karoseria, a nie schowane gleboko w niej. Seryjnie mamy chyba 47 Nie pameitam, a strona glowna nie dziala, ale zaraz pewnie ktos napisze

Także jestem na kupnie alufelg. Tyle, że wacham się czy kupić używane czy nowe. Mam dylemat nad wyborem ilu calowe?

Cytat:
2005-01-16 11:49:16, Marespero pisze:
Także jestem na kupnie alufelg. Tyle, że wacham się czy kupić używane czy nowe. Mam dylemat nad wyborem ilu calowe?

Polecam poczytać temat http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=67879&c=26&hq=alufelgi&f=17[addsig]