CZYTAJCIE AUTO TUNING SWIAT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,czytajac gazetke jak w tytule natknolem sie na najladniejsze auto KLUBU czyli LANCIĘ DELTĘ RAFAŁA dlatego gratulcje dla niego http://www.autotuningswiat.pl/# kupujcie gazete i czytajcie

To dopiero poczatek jego wielkiej kariery
Teraz namawiam go na silnik z integrali

Dla niemogacych znalesc zdiecie jest na okladce biezaczego numeru po prawej stronie

...cicho cicho...

I nareszcie stalo sie
Gratulejszyn !!!!!!!!!!!

Ohh tylko pogratulowac.Rafauu czego sie nic niechwaliles?? Napewno kupie Auto Tuning Swiat i przecztam co pisza o Lancii

Cytat:
2005-01-12 22:28:19, Pingu pisze:
To dopiero poczatek jego wielkiej kariery Teraz namawiam go na silnik z integrali

hehe fajnie by było. Adam napisz mi na priva ile za ten silnik ok??
A nie chwaliłem sie bo to maiła być taka supraisa hehe!!

Gratuluje rafałowi

Gratuluje , zastanawiam sie gdzie teraz bedziesz . Jutro z rana az do empika zagladne i napisze reszte. Strzaleczka.

No wielkie CONGRATULATIONS !!!! dla Rafauu ... nareszcie po tylu prtzeróbkach ... modyfikacjach.... i bezsennych nocach i przepracowanych dniach ...jego "fura" trafiłą do gazet ... ale to było łatwo przewidzieć ..... i moge się załorzyc że to dopiero początek jego kariery .... w Tunigowym Świadku ))) Ja jako twój kumpel z wioski życze Ci dalszych sukcesów i modyfikacji !! Pozdro

Gratuluje!! Ja tylko na to czekalem Wiedzialem,ze predzej czy pozniej bolid Rafau'a trafi na okladke W koncu wlozyl kupe pracy zeby tak sie stalo

Kurde i znaleźli cie już teraz nie dadzą ci spokoju !haha
a za jakiś niedługi czas napewn przyjedzie do neigo tvn turbo i powie chciałby pan wystąpić w Czasie tuningu ?? założe sie że tak bedzie pozro rafał i wiecej takich sukcesów !!

gratulacje rafuu. Mam nadzieje ze zobacze twoją brykę w innym czasopiśmie tuningowym

no ja rowniez graty (gratulacje) skladam

no i powodzenia w dalszych modyfikacach

pozdro

Cytat:
2005-01-13 10:07:40, rzeszowiak pisze:
Kurde i znaleźli cie już teraz nie dadzą ci spokoju !haha a za jakiś niedługi czas napewn przyjedzie do neigo tvn turbo i powie chciałby pan wystąpić w Czasie tuningu ?? założe sie że tak bedzie pozro rafał i wiecej takich sukcesów !!

po 1 Gratulacje taki sukces osiaga sie ciezka parca a po 2 to napewno nie tylko TVN Turbo ale i inne gazety, moze inne programy a wtedy to bedzie dopiero zdjecie na cała ookładke pozdro dla klubowiczów i fanów

zajebiście stary....extra.....gratuluje..nic więcej nie powiem...hmmm....tylko gdzie naklejka klubowa..hym?......pozdo

wlasnie kupilem gazetke i przeczytalem artykul gratulacje rafauu fajnie opisany jest ten artykul jeszcze raz gratulacje

Gratulacje Rafauuuu ,Nalezalo sie miejsca na Okladce Gazety ,dla Twojego Bolida ,Pozdro

no to ja chyba ide do kiosku sobie kupic gazetke
GRATULACJE DLA RAFALA
DZIWNE ZE RZESZOWIAK NIOECHCE TEGO OBLEWAC (ZARTUJE:p)